Gå til hoved-indhold

165 meter lang og 23 meter bred luksus ubåd Migaloo M5 til to mia. dollars kan dykke fire uger i træk

Migaloo M5 har tiltrukket sig stor opmærksomhed i branchen. Ubåden er designet af østrigske Migaloo Private Submersible Yachts og hvis den bliver bygget vil den unægtelig være en unik superyacht. En af hendes vigtigste egenskaber er evnen til at forblive under vandet i op til fire uger.

Nyt forskningsprojekt om Danmarks eneste bådfund fra bronzealderen

Med støtte fra Kulturministeriets Forskningsmidler og KrogagerFonden begynder i denne uge et nyt samarbejde mellem Vikingeskibsmuseet i Roskilde og Roskilde Museum ROMU om at udforske bronzealderens maritime kulturarv.

7,5 cm lang rur fundet på vestkysten - fem gange større end normalt

Marinebiologerne jubler, mens sejlerne skeptiske ser til. En rekordstor rur har i weekeden for første gang fundet vej til de danske farvande. TV MidtVest rapporterer.

Vinterferie for familien på Museet for Søfart: Lær at bande som en sømand og se modelskibe

Alle slatne sandorme og sølle landkrabber! Tag hele familien med til vinterferie på M/S Museet for Søfart i Helsingør, hvor besætningen byder på søens bedste bandeordskursus, seje sømandstusser, modelskibe og maritime oplevelser for alle aldre.

Løsn fortøjningerne - vandet stiger med op til 2,7 meter natten til torsdag

Kraftige vandstigninger forventes at ramme store dele af landet i løbet af det næste halve døgn. Sejlerne opfordres til at sikre deres både med fortøjninger og affjedring.

Arcona 50 med Niels Jeppesen design vinder European Yacht of the Year 2024

Den svenskbyggede Arcona 50 blev årets luksusyacht i den prestigefyldte European Yacht of the Year-konkurrence. Se kort, svensk video fra testen i Barcelona. Importør Skovgaard-Mortensen. - Båden sejlede stærkest og den er mest stabil i hård luft. Apteringen er let og vægt er i kølen, siger han.

Tempo Bådsalg i Ishøj fylder 35 år og leverer båd nr. 7.000 - kæmper for bådregister til danske bådejere

- I det nye år fylder vi 35 år, og hver dag, når vi går på arbejde hos Tempo Bådsalg, gør vi os umage for, at vores kunder kommer sikkert til søs i egen båd, siger Ishøj-firmaet, der sælger nye og brugte både. Tempo Bådsalg ser også frem til igen at holde Copenhagen Boat Show den 22. august.

Leonora og Sissels logbog fra Atlanterhavet fra dag 11-21: På kollisionskurs med et tankskib og en fransk katamaran

Leonora og Sissel på 25 år har nu krydset Atlanterhavet i deres Beneteau 50. De er ankommet til Antigua og har taget hul på det, som hele deres jordomsejling handler om: Nemlig oplevelser under havets overflade. I denne artikel fortæller de om dag 11-21 af deres Atlanterhavskryds.

Dansk Sejlunion på direktørjagt: Unionen kræver en målrettet eksekvering af de strategiske beslutninger

Samarbejdet mellem Christian Lerche og Dansk Sejlunoin brast. Nu er unionen på jagt efter ham eller hende, der kan udføre bestyrelsens valgte strategi - med mærkbare resultater til følge.

Classic Fyn Rundt vil gøre sejladsens 90 års jubilæum til en deltager-succes - 350 kr. i startgebyr

For første gang er stafetten havnet hos Kerteminde-klubbens aftensejlads-udvalg. Opgaven lyder:”Få flest muligt ud at sejle, koste hvad det vil”. Frem til 1. februar er startgebyr på 350 kr. 30 både er nu tilmeldt. Både med mastehøjde op til 15 meter sendes under Storbæltsbroens lavbro.