Gå til hoved-indhold

SAR-helikopter styrter ned under øvelse i Norge - sygeplejerske har mistet livet

En træningsøvelse i eftersøgning og redning ender fatalt i Norge. Helikopterens anæstesi-sygeplejerske er nu afgået ved døden efter ankomst til Bergens hospital. Helikopteren er bjærget.

Klargøring af båd for dummies

Lige nu sælges flere både til folk, der aldrig har sejlet før. Her giver HandyHand overordnede råd til den nye sejler.

Min Båd: Skovshoved-sejler John Haurum sejler X49E med el-motor - alene på båden findes en særlig ro

60-årige John Haurum ejer en X49E, Flux Den 35, med elektrisk motor. Båden har hjemhavn i Skovshoved, hvor John Haurum både sejler solosejlads, men også er på vandet med familie og venner. Minbaad.dk mødte sejleren til Silverrudder i Svendborg, hvor han sejlede alene rundt om Fyn.

RenBåd i Ishøj haler kæmpe løve-investering i land - investor Morten Larsen er nu med på holdet

Investor fra DR-programmet Løvens Hule, Morten Larsen, slutter sig til de eksisterende investorer, Martin Buch Thorborg og David Andersen, i RenBåd. Et firma, der klargør både. Tilslutningen sker med én af sæsonens største investeringer på én million kroner for ti procent af virksomheden.

Bliv ekspert i traditionel sejlads og friluftsliv med kystvejlederuddannelsen

Drømmer du om at gøre livet ved vandet til din levevej? Vikingeskibsmuseet uddannelse til kystvejleder hjælper dig på vej med moduler i bådføring, sejlads og friluftsliv. Tilmeldingsfrist fredag den 1. marts.

64-årig svensk sejler angrebet af pirater ved Columbias kyst - fundet død få uger efter

En svensk jordomsejler er fundet død på stranden ved den colombianske kyst. Hans svenske Laurin 32, "CORONA AQ", var delvist sunket og medtaget efter flere piratangreb måneden før.

Krigsskibet Esben Snarre rev sig løs under storm - ramte et andet krigsskib i Frederikshavn

I fredags udspillede der sig noget af en scene på Frederikshavn Flådestation, da fregatten "Esben Snarre" får sprængt sine trosser i stormen "Rolf". Den driver derefter over og rammer "Absalon". Der kom hurtig kontrol på situation og skibene slap kun med små skader.

Foråret kommer: 5 brugte sejlbåde til under 100.000 kr.

2024-sæsonen står for døren, og længslen mod det åbne vand tager til. Drøm med, når vi viser fem sejlbåde fra brugtbådsmarkedet, der alle står med et til salg-skilt på mellem 50.000 og 100.000 kroner.

Sidse i Holbæk sætter sin B 31 til salg - søger større båd til at sejle mod Norge, Shetland og Færøerne

Der er nye drømme i støbeskeen ombord på min lille båd. Men min næste langtur skal finde sted i en båd, der er en smule større, end den B31 som jeg har sejlet og boet i de sidste tre år. Måske kan du hjælpe mig med at finde min næste båd?, blogger Sidse Johannsen, der bor i sin båd.

Klar til at tjekke din båd igen-igen for i nat og fredag morgen ventes vindstød af orkanstyrke

Et kort hidsigt lavtryk vil ramme Danmark.- I nat og fredag morgen kan det blive meget voldsomt med vindstød af orkanstyrke, forklarer Peter Tanev fra TV 2 Vejret, der har udsendt varsel for vindstød af orkanstyrke i flere dele af landet. Se DMIs kategori 1 varsel. Vinden vil primært komme fra syd. …