Gå til hoved-indhold

64-årig svensk sejler angrebet af pirater ved Columbias kyst - fundet død få uger efter

En svensk jordomsejler er fundet død på stranden ved den colombianske kyst. Hans svenske Laurin 32, "CORONA AQ", var delvist sunket og medtaget efter flere piratangreb måneden før.

Krigsskibet Esben Snarre rev sig løs under storm - ramte et andet krigsskib i Frederikshavn

I fredags udspillede der sig noget af en scene på Frederikshavn Flådestation, da fregatten "Esben Snarre" får sprængt sine trosser i stormen "Rolf". Den driver derefter over og rammer "Absalon". Der kom hurtig kontrol på situation og skibene slap kun med små skader.

Foråret kommer: 5 brugte sejlbåde til under 100.000 kr.

2024-sæsonen står for døren, og længslen mod det åbne vand tager til. Drøm med, når vi viser fem sejlbåde fra brugtbådsmarkedet, der alle står med et til salg-skilt på mellem 50.000 og 100.000 kroner.

Sidse i Holbæk sætter sin B 31 til salg - søger større båd til at sejle mod Norge, Shetland og Færøerne

Der er nye drømme i støbeskeen ombord på min lille båd. Men min næste langtur skal finde sted i en båd, der er en smule større, end den B31 som jeg har sejlet og boet i de sidste tre år. Måske kan du hjælpe mig med at finde min næste båd?, blogger Sidse Johannsen, der bor i sin båd.

Klar til at tjekke din båd igen-igen for i nat og fredag morgen ventes vindstød af orkanstyrke

Et kort hidsigt lavtryk vil ramme Danmark.- I nat og fredag morgen kan det blive meget voldsomt med vindstød af orkanstyrke, forklarer Peter Tanev fra TV 2 Vejret, der har udsendt varsel for vindstød af orkanstyrke i flere dele af landet. Se DMIs kategori 1 varsel. Vinden vil primært komme fra syd. …

Sejlbåd rev sig løs i Hirtshals Havn og var ved at synke i indsejlingen

Niels Skipper beretter til Nordsøposten.dk om hvordan Hirtshals Redningsstation fik bugseret en forvildet sejlbåd på plads. Se dramatiske fotos.

Ny bog "De små skibe - Store historier om modeller, søfart og saltvand" - modellerne er indgange til søfartshistoriens fortællinger

Ny bog fra Thorbjørn Thaarup er den første samlede kulturhistoriske fortælling på dansk om modelskibe – og den søfartshistorie og skibsudvikling. Forfatteren tager dig gennem verdenskrige, udvandringsbølger, velfærdssamfund og teknologiske revolutioner, hvor træ blev afløst af metal, sejl af damp og…

Fuld 'fuck off-sejler' får en måneds fængsel efter bådjagt med svensk politi i Hornbæk

Under en jagt råbte 39-årig dansk vandvidssejler til det svenske søpoliti: "Fuck off, I'm in Denmark now" for at overbevise dem om, at i den del af Øresund havde de ikke havde nogen rettigheder. Det hele startede i Helsingborg, hvor han glemte sin hund, fortæller Helsingør Dagblad.

Giganten Red Bull vil være en del af festen i Nørre Vorupør

Når Cold Hawaii Games vender tilbage til efteråret, bliver det med en ny, stor partner. Big Air-konkurrencen bliver en officiel del af den store, internationale konkurrence og omdømmes til Red Bull King of the Air Qualifier – Cold Hawaii.

Pan Pan-kald bliver forvandlet til et Mayday ved Drogden Fyr

En besætning på fire kommer i problemer nær den trafikerede sejlrende ved Drogden Fyr. Heldigvis er Marinehjemmeværnet i området.