Gå til hoved-indhold

Da Kim Johansen blev reddet på åbent hav ud for Somalias kyst i en Bavaria 47 han forlod - se TV 2 dokumentar

60-årige Kim Johansen fra Nørholm var lige begyndt på sin jordomsejling, da tingene begyndte at gå galt. Først mistede han sejlene i en storm og så satte motoren ud. Kim var pludselig fanget alene på åbent hav ud for Somalias kyst i det Indiske Ocean.

Smykkeskrin til søs: Kerteminde-sejler Jørgen Sunke var seks år om at restaurere en 109 år gammel 8-meter R-båd

Ylva-sejleren fra Kerteminde, Jørgen Sunke, har gjort verden smukkere med sin 8 m-R-båd. I 2016 fik han båden gratis mod at love at redde den. Men gratis var den bestemt ikke. Ud over 7.500 arbejdstimer har den også kostet et betragteligt beløb i materialer, skriver Fyens Stiftstidende. Se før og…

Anna Brinch 20 år og bådejer - ny skribent på minbaad.dk

Da jeg var 18 år, fik jeg den skøre idé, at jeg skulle være bådejer. Mine forældre kan ikke sejle og jeg har aldrig været på en sejltur før. Men en båd skulle jeg have, og i efteråret 2021 fandt jeg Vendela, en LM 22, fortæller Anna Brinch fra Vordingborg. Hun er nu skrivende på minbaad.dk og…

Praktisk guide: Sådan fjerner du gammel bundmaling

Er lagene med gammel maling blevet for mange, eller vil du afprøve en ny bundmaling, der ikke binder på den forhenværende, vises her enkel gør-det-selv-vejledning til bådejeren.

Thomas Veber er bag en ny guidebogsserie til Europas floder og kanaler

Hvis du drømmer om at sejle på Europas kanaler og floder, vil du elske den personlige guidebog "Tyskland og Luxembourg" Bogen er skrevet af en erfaren sejler, der efter 31 dage i sin 17 fods motorbåd, tager dig med på en rejse gennem Tyskland og Luxembourg og viser dig de smukkeste steder langs…

Kommentar fra Jannick Siebert på vegne af Nord & Syd: Båden gennemgået af professionelle

Vi bringer her en kommentar fra Nord & Syd skrevet af Jannick Siebert. De har forholdt sig til kritikken fra tidligere gaster. - Vi har en intern adfærdspolitik, som skal sikre at både gaster og skippere trives ombord, da fællesskabet er det absolut vigtigste for os, lyder det bl.a. fra Jannick…

Sådan polerer du din glasfiberbåd om foråret - RenBåd.dk giver tricks, men der er få genveje

Pointen er nemlig at du skal bruge en poleringsmaskine, hvor du skal trykke igennem. - Køb ikke den billigste på markedet for ellers går den i stå, når du presser til, siger Tobias Soloy fra Renbåd.dk til minbaad.dk i et interview.

Elvstrøm Sails mangler folk til salgskontoret og produktionen

Elvstrøm Sails har god fart på salget, og der er rigtig travlt i hovedkvarteret i Aabenraa. Elvstrøm Sails mangler derfor forstærkninger og er i øjeblikket på jagt efter en ny Key Account Manager til salgskontoret. Der mangler også en mand/kvinde i produktionen.

Delfinen Delle er måske rykket fra Svendborg til Nyborg efter tre års ophold ved Sydfyn

Er Svendborgs nyeste vartegn og svømmende kulturambassadør delfinen Delle forsvundet, eller har han blot udvidet sit revir? De seneste dage har der været endog meget langt mellem Delle-observationerne, og det kunne tyde på, at Delle er svømmet fra reden, skriver Fyns Amts Avis.

Malene og Lasse bor ombord på deres cementbåd - men sejler for lidt

- Får I sejlet en masse, nu hvor I er flyttet ombord på båden? Spørgsmålet bliver stillet med en positiv forventning, men svaret er desværre nedslående, og langt fra hvad vi havde forestillet os. Malene og Lasse bor på deres 16 meter lange ferrocementbåd i Holbæk.