Gå til hoved-indhold

Otte julegaver til sejleren for under 299 kr.

Hvis du er ved at gå i panik omkring julegaver, så har Anna fra minbaad.dk fundet noget at vælge mellem uden du bliver ruineret. Det er gaveideer til sejlernes bogreol, hjem og båd.

42-årig fisker slog alarm på Nordsøen - i land ventede politiet med et alkometer

Vel i havn ventede en ny udfordring fiskeren, der måtte kalde om hjælp under bugseringen af et fiskefartøj. Et pust i politiets alkometer fik fiskeren anholdt på stedet.

 

Dårligt nyt fra Hesnæs: Havnen åbner ikke i 2024 - en regning på 12,4 millioner venter

Flere millioner skal havneejerne i Hesnæs grave frem for at trylle den ødelagte havn tilbage til fordums styrke. Derfor kan ingen sejlere benytte havnen næste år.

Sponsorindhold: Oplev Amsterdam via dens smukke kanaler

En af de mest berømte seværdigheder i Amsterdam er nok kanalerne. De fleste har hørt om dem og set billeder af Amsterdams mange kanaler, der giver byen et helt særligt udtryk.

Nyt håb for Skoleskibet Danmark: Minister fremtryller 10 millioner - afgørelsen falder torsdag

Det stolte skoleskib kan sætte kurs mod hele to togter i 2024, hvis Folketinget godkender uddannelses- og forskningsminister Christina Egelunds forslag. Pengene er fundet i en pulje med hidtil ubrugte midler.

Er det stadig drømmen at bo på en Bavaria 50 i Marselisborg Havn, når termometeret viser minusgrader?

Sidste vi tjekkede ind hos Trine og Christian Ginnerup var i august. Der var Danmark ramt af varme, og alt ombord var nemmere. Hvordan er det så at bo på en båd om vinteren og hvad koster det i diesel til oliefyret om måneden lige nu, et tal, der nok vil overraske mange?

Hallberg-Rassy 40C vinder Boat of the Year Award 2024

Modellen er netop blevet anerkendt som den bedste mellemstore oceankrydser i magasinet Cruising World fra USA. I Danmark sælges luksus turbåden af Dansk Marine Center i Risskov, nord for Aarhus.

 

Kanonjollen fra Korsør er gået elektrisk - båden bygget af tegninger fra 1800-tallet

I Korsør sejler en båd, som er en tro kopi af de kanonjoller, der blev bygget, efter at englænderne tog hele den danske flåde i 1807. Nu har den fået elektrisk fremdrift.

America's Cup – en stor sejlerbegivenhed i 2024 i Barcelona

Man skal holde øje med de enestående sejladser i Americas Cup til august. I 1851 deltog en nybygget amerikansk skonnert, af særlig konstruktion, diskuteret blandt naval arkitekts og sejlere i New York Yacht Club (NYYC), om designet og de nye skonnerter var hurtig nok. I dag foiles der. i AC75er.

 

Georg Stages elever reddet på målstregen - regering sætter penge af til dobbelt togter i 2024

Skoleskibet Georg Stage bliver reddet i sidste øjeblik, skriver TV2 Kosmopol. Direktør Asser Amdisen takker for pengene, men han undrer sig over processen. Skoleskibet har kun fået penge til et år, så alt er usikkert endnu.