Gå til hoved-indhold

Hallberg-Rassy 40C vinder Boat of the Year Award 2024

Modellen er netop blevet anerkendt som den bedste mellemstore oceankrydser i magasinet Cruising World fra USA. I Danmark sælges luksus turbåden af Dansk Marine Center i Risskov, nord for Aarhus.

 

Kanonjollen fra Korsør er gået elektrisk - båden bygget af tegninger fra 1800-tallet

I Korsør sejler en båd, som er en tro kopi af de kanonjoller, der blev bygget, efter at englænderne tog hele den danske flåde i 1807. Nu har den fået elektrisk fremdrift.

America's Cup – en stor sejlerbegivenhed i 2024 i Barcelona

Man skal holde øje med de enestående sejladser i Americas Cup til august. I 1851 deltog en nybygget amerikansk skonnert, af særlig konstruktion, diskuteret blandt naval arkitekts og sejlere i New York Yacht Club (NYYC), om designet og de nye skonnerter var hurtig nok. I dag foiles der. i AC75er.

 

Georg Stages elever reddet på målstregen - regering sætter penge af til dobbelt togter i 2024

Skoleskibet Georg Stage bliver reddet i sidste øjeblik, skriver TV2 Kosmopol. Direktør Asser Amdisen takker for pengene, men han undrer sig over processen. Skoleskibet har kun fået penge til et år, så alt er usikkert endnu.

 

Sidse bor i båden i snevejr men holder varmen fint med skumpap på dørken og varmetæpper

Gymnasielæreren Sidse Birk Johansen blogger her om de forbedringer hendes B31 "Anori" har været igennem til den kolde vinter i Holbæk Marina. Skumplader på dørken, elektrisk varmetæppe i køjen og affugtere, gør livet mere behageligt ombord.

ZHIK genopfinder den vandtætte støvle - Seaboot 700 og vinder prestigefuld DAME Award

Zhik-støvlen er ekstremt let og med et fleksibelt design. Dette giver støvlen en smidighed som et par sneakers. I samarbejde med Soles by Michelin og eVent® Fabrics har støvlen fået en speciel gummisål, der sikrer et fast greb. I Amsterdam i november fik støvlen en fornem pris.

Scan-kap 99-sejler H.C. Erbs skal sælge OneSails i Vejle

Tidligere dansk mester i Albin Express og trompetist, Hans Christian Heide Erbs, har allieret sig med OneSails, der udvider med afdeling i Vejle. Målet er at sælge sejl til erfarne såvel som nye sejlere.

ILCA Denmark og Europeclass Denmark arbejder for det samme mål

Til dette års Dansk Sejlunions klubkonference, var et af årets temaer var ungdomsarbejdet. De sociale arrangementer fastholder de unge i sejlsporten og derfor arbejde de to klasse organisationer hurtigt. En fælles sejler-camp for de unge blev afviklet 2 uger efter.

 

Watergames lancerer nu E-learning – en genvej til færdigheder for sejlere via selvstudie

Sejlerskolen Watergames kommer nu med omfattende program af e-learning, hvor sejlere kan få ny viden og nye færdigheder til bl.a. selvstudie online til duelighedsbevis, Yachtskipper 3 eller VHF-certifikat. Selve eksamenen er også online. Se eksempel på E-learning video.

Med VM-bronzen i hånden nomineres Anne-Marie Rindom til titlen som Årets Sportsnavn 2023

Med nomineringen træder ILCA-sejleren ind i det fornemme selskab, der blandt andet tæller Tour de France-vinder Jonas Vingegaard og badmintonspiller Viktor Axelsen. Kun én kan modtage prisen ved det store Sport 2023-show den 6. januar.