Gå til hoved-indhold

Dufour 390 er til familien på fire - vi var om bord

I forhold til Fredericia Boat Show er der lidt flere sejlbåde på Copenhagen Boat Show i Ishøj. Vi ser både fra X-Yachts, Jeanneau, Arcona, Bavaria, Hallberg-Rassy og flere andre. Vi var på Dufour 390 med bovpropel, el-spil, bowtruster, aptering i lys eg. Båd er lækker, men koster som et dyrt…

Copenhagen Boat Show er nu i fuld gang - slutter på søndag

Torsdag 24. august går det løs i Ishøj Havn. Den 7. udgave af Copenhagen Boat Show åbner portene for endnu engang at præsentere sejlerfolket for alt den nye, der er kommet til i det seneste år. Se hvilke både, der er med og mød også politiet, der fortæller om deres arbejde.

Hallberg-Rassy oplever mange ordre - skifter til 24-timers produktion og søger personale

Efter en god ordreindgang omstiller Hallberg-Rassy i Ellös på Orust udvalgte dele af produktionen til at køre 24 timer i døgnet, søndag aften til fredag ​​aften, i en begrænset periode. I Danmark importeres bådene af Dansk Marine Center i Risskov. På bådudstillingen i Ishøj ses lige nu en…

X-Yachts udvider deres service team - er du deres nye kollega?

X-Yachts får nu en ny hal i Haderslev, men mangler personale med erfaring indenfor bådebyggeri, tekniker og maler/composit specialist i Haderslev. Læs om deres udvidelse her.

Lær at fikse din egen båd - HF Industri & Marine i Svendborg holder nu også workshops om formiddagen

Vil du lære om WEST SYSTEM Epoxy/glasfiber reparation, renovering af teakdæk og om maling, lak og skridsikker belægning. Så er der mulighed for det i Svendborg om formiddagen eller aften i Svendborg hos dygtige fagfolk.

Højskolerne skaber nye sejlere - fx på Idrætshøjskolen Sønderborg

Hvordan kommer man ud at sejle som ung, var et spørgsmål vi prøvede at besvare på minbaad.dk i sidste uge. Til dette har Peter Ole Lindum, lærer på Idrætshøjskolen Sønderborg, gjort opmærksom på at højskolerne tilbyder sejlads. En tredjedel af de 170 elever, kommer for at sejle.

 

Hvorfor vælge at bo på vandet i en Bavaria 50 når man er bange for vand og ikke kan sejle?

Det er et af de spørgsmål, som man får lyst til at få svar på, når man hører Trine og Christian Ginnerups historie. Cille Rosentoft har talt med Trine, der sammen med sin familie bor på en Bavaria 50 fra 2007 i Marselisborg i Århus.

Bevilling på 84,5 mio. kr. sikrer nyt teaterhus i Svendborg - Danmarks Museum for Lystsejlads må derfor flytte i 2025

Svendborg får et nyt teaterhus. Det sikrer A.P. Møller og Hustru Chastine Mc-Kinney Møllers Fond til almene Formaal med en millionbevilling til BaggårdTeatret. Det nye teaterhus bygges i Stålhallen på Frederiksø, hvor Danmarks Museum for Lystsejlads er. Nu forventer museet at skulle flytte i 2025.

Seks meter El-båd på vej rundt nonstop om Sjælland drevet af 160 liter træsprit (metanol) - følg via tracking

Torsdag kl. 22 startede værftsejer i Skovshoved, Lars Nordbjærg og Benjamin Götke, deres forsøg Sjælland Rundt om styrbord. Den seks meter båd er fredag morgen ved Smålandsfarvandet. To Torqeedo 6kW podmotor drives af en 20kW batteribank og en brintbrændselscelle, der omdanner metanol til strøm.

Altmulig-arbejdsmand, søges til Horsens Yachtværft

Klargøring og vedligehold af lystbåde:  Vask, klargøring i forbindelse med optagning, søsætninger og afleveringer. Poleringer, maling af bund og drev enheder, er nogle af de opgaver du kan forvente, fortæller chef for Horsens Yachtværft, Søren Buhl.