Gå til hoved-indhold

Katamaran fra USA fundet på Spaniens kyst - fandt skipper død ombord ved Azorerne

En Lagoon 400 katamaran er dukket op flere måneder efter afgang fra USA. Torsdag den 9. november skyllede den op, uden skipper og med en besked spraymalet på siden. Hør om de forskellige historier i videoen her.

Gamle elever fra Georg Stage med borgerforslag - to årlige togter er nødvendige ellers svigtes 63 elever

I det nyeste udspil fra regeringen er bevillingen til at give Georg Stage to togter om året ikke længere med. Dette har sat gang i bekymringerne fra gamle elever, der nu har oprettet et borgerforslag.

Watergames bogen Duelighedsbevis har al pensum

Måske et julegaveønske. Pensum i denne bog er skrevet med fokus på at gøre indholdet let at forstå med forklaringer og illustrationer til de lovtekster og begreber, som selv for den garvede sejler kan virke uoverskuelige. 

Ti råd: Sådan behandler du båden i vandet om vinteren

- Det er vigtigt at føre tilsyn jævnligt om vinteren. Især når det går fra frost til tø, kan låseringen springe op på skroggennemføringerne, siger Gert Toft fra Pantaenius, der har sager hvert år, hvor både synker.

Den historiske turistattraktion MS Castor kan blive din - sat til salg for under en million

En unik mulighed for at stå bag roret på det historiske fartøj venter i Bogense. Et fartøj, der står klar til at modtage passagerer, oplyser ejerne.

 

I kølvandet på Troels Kløvedal: Forfattersamtale med datteren Lærke Kløvedal, der savnede sin far

Med erindringsbogen "Sømærke" fortæller Lærke Kløvedal på M/S Museet for Søfart i Helsingør om at vokse op i en familie af eventyrere og idealister, men selv savne kort og kompas til virkeligheden. Hun havde en far der sejlede på de syv have og fyldte meget, men ikke så meget i datterens liv.

Fonde i Aarhus slår sig sammen og fyrer ledelsen - jagter i stedet ny centerleder

Sailing Aarhus og Fonden Aarhus Internationale Sejlsportscenter siger farvel til deres to ledere, hhv. Jon Koch Hansen og Thomas Capitani. De to organisationer vil slå pjalterne sammen. Målet er at sikre de bedst mulige betingelser for sejlsportens udvikling i Aarhusområdet.

Bådforhandler i København sælger ud – ti både sælges til under 10.000 kroner

Området, hvor bådene står, skal bruges til vinteropbevaring, og derfor har bådforhandler Jesper Hansen skruet prisen i bund. Ingen af bådene har været sunkne eller haft andre alvorlige skader, lover forhandleren.

Unge Maria Bollerup er medlem af den prestigefyldte klub "Explorers Club" - nu deler hun sine oplevelser i foredrag

Huledykker, dykkerinstruktør og medlem af den internationale klub for eventyrere. Professionel dykker Maria Bollerup fortæller om et liv med havets dyb som arbejdsplads den 23. november på M/S Museet for Søfart i Helsingør.

Tom Slingsby kåret til Rolex Sailor of the Year for tredje gang - Golden Globe-vinder tager kvindernes titel

Den australske skipper, tidligere OL-guldvinder i Laserjollen, Tom Slingsby, tager titlen som årets mandlige sejler efter at have vundet SailGP med sit team. Samtidig sender solo-sejleren Kirsten Neuschäfers imponerende Golden Globe-sejr det kvindelige trofæ mod Sydafrika.