Gå til hoved-indhold

31-fods sejlbåd strander nær Langeland - først i anden omgang kan redderne trække båden fri

Med den nødstedte sejlbåd, en B 31er, placeret på tørt land i en kraftig østenvind må redderne fra Ærø opgive aktionen. Først fem dage senere er det muligt at få sejleren fri af grunden.

Coronet 33 Houseboat fra 1976 renoveret på Horsens Yachtværft

Coronet 33 Houseboat fra 1976 er endelig færdig efter en gennemgribende renovering. Hver sten er blevet vendt, og hver detalje er nøje gennemgået. Længe leve håndværket, fortæller Søren Buhl fra Horsens Yachtværft. Se billeder af husbåden, der kan sejle 25 knob.

Det sker: Thomas Veber afholder fem foredragsaftener i april måned 

Drømmer du om at ligge mere for anker eller selv at kunne fikse din motor ombord? Minbaad.dk taler med Thomas Veber, der i samarbejde med Danske Tursejlere tilbyder underholdende foredragsaftener i hele landet om netop disse emner. Foredragene afvikles fem forskellige steder i løbet af april.

Mand faldt over bord og hang i et tov efter sin båd ved Østjylland

Østjyllands Brandvæsen var fredag aften på arbejde ved Kysing Næs ved Odder. Sejler kom med ambulance, og lægehelikopteren var der også. Et vidne til ulykken skriver blandt andet: Han trak vejret, men var bevidstløs, forkommen og kold, og hans skæbne er i skrivende stund stadig ukendt. Opdateret den…

Debatindlæg: Bådebyggere, skomagere og prostituerede - er det tid til en reformering af bådebyggerskolen?

At være bådebygger handler ikke kun om håndværket. Ingen både er ens - der skal bruges et hoved. Derfor er det på tide at reformere uddannelsen, understreger bådebygger Benjamin Tøjner Götke. Læs hans debatindlæg her.

Beneteau-ejer forsvarer værftet efter løs køl på Beneteau First 45 i Australien

- Både bygges til at sejle i og ikke til at sejle på grund. Gør man det, går de i stykker, ligesom biler, når man rammer en anden bil med fart, forklarer Beneteau-ejer fra Egå, Michael Sørensen, der føler sig helt tryg i sin båd.

Oplad dine batterier med solen - tre forskellige bøjelige solceller til den lille båd

Biltema, Hjertmans og Palby Marine tilbyder alle bøjelige solceller til mindre båd mellem 35-50 watt i en prisklasse, hvor de fleste sejlere kan være med. Minbaad.dk har samlet tre gode bud til dig, der overvejer at installere solceller ombord.

Beneteau synker i Australien - dykkere finder kølen løs

45 fods fransk sejlbåd lander på den australske havbund, hvor dykkere må bjærge båden i to dele grundet den løse køl. Besætningen på båden er reddet.

Sejler faldt i søvn - så drev sejlbåd på land, da ankertovet sprang - lejrchef måtte vække sejler

Ud for Rugård Camping Djursland, syd for Grenaa, drev en uheldig sejler i land i kraftig pålandsvind, fortæller TV2 Østjylland.

Svensk Hallberg-Rassy-værft hædret på frimærke

APRILSNAR. Det kendte Hallberg-Rassy-værft er blevet hædret med et frimærke, udgivet i Sverige. Firmærket viser en Hallberg-Rassy 69, og passende nok er frimærkets værdi 69 svenske kroner. Klik og se det nye frimærke.