Gå til hoved-indhold

Ny stærk LED-lanterne fra Norby Marine i retro-design - lover 50.000 levetimer

Hvis du overvejer at skifte dine gamle lanterner ud, så kommer Norby Marine fra Jyllinge med et bud på led-lanterner, der garanterer en levetid på 50.000 timer og lanternerne passer til de fleste gamle lanternebeslag, fortæller grossist Peter Visby fra Scanmarine.

12.524 besøgte Copenhagen Boat Show 2023 i Ishøj Havn - næsten samme besøgstal som i 2022

Tempohuset og brancheforeningen SKIB & Båd er tilfredse med den flydende bådudstilling i Ishøj i august 2023. - Trods det for bådbranchen lidt langsommere marked er vi glade for at så mange fandt vej til årets udstilling, lyder det fra arrangørerne om udstillingen, der kører igen i 2024.

Comfort Commander 32 - min båd med Bertil og Gustav: Rummelig og god på åbent hav

Vi vil i denne nye artikelserie besøge forskellige både og præsenterer "Min Båd" og ejeren. Her møder vi de to 21-årige, Bertil Konow og Gustav Bindslev Rosentoft på deres Comfort Commander. Lige nu er de i Nordsøen og er på vej mod Middelhavet.

Brødrene Devantier hjælper unge - købte Spækhugger for at få flere huggersejlere i Vordingborg - 20 årige Albert greb muligheden

Kim og Jan Devantier købte en kapsejladsklar spækhugger, der kunne stå til rådighed for dem der kunne tænke sig at prøve kræfter med Spækhuggersejlads. Albert Elvang greb muligheden sammen med sin ven Kasper Nerup og fra næste år køber de båden til billige penge. Til vinter skal båden fikses med…

Lystsejler på Als får 2,5 års fængsel for at have ladt signalpistol med ved sin båd, hvor han faldt om

I påsken faldt en tysk mand om med et hjertetilfælde, han var ved at klargøre sin båd på havnen i Nordborg på Als. I en sportstaske med hans ejendele fandt sundhedspersonalet en signalpistol, som var bygget om til at kunne skyde med skarp ammunition, og tilhørende ammunition.

Sådan bruger du motorolie til din bådmotor

Hvorfor er det så vigtigt at bruge den rigtige olie? Kan man spare penge på motorolie, og hvorfor skal den skiftes? Palby’s oliespecialist, Troels Stærk, anbefaler at du skifter olie, når båden tages på land. Få her en masse gode råd.

 

Hvalekspert fælder dom efter opdagelse af næbhvalen i Øresund

En næbhval blev lørdag set plaske rundt i Øresund, og nu forklarer hvalekspert, hvad der kan have lokket hvalen ind i farvandet - og om noget lignende kan gentage sig i fremtiden.

16 meter lang svensk sejlbåd strandet syd for Klitmøller

Svensk sejlbåd var mandag morgen strandet ved Bøgsted Rende mellem Klitmøller og Nørre Vorupør. Det fortalte Benny Bak, leder af redningsstationen i Nørre Vorupør. Men det er lykkedes redningstjenesten at hive båden fri, oplyser TVMIDTVEST, se tv-indslag.

 

20-årige Anna droppede sejltur til England og Holland - nu er hendes LM 22 et bådfællesskab

Vordingborg-sejler Anna Brinch fra minbaad.dk erkender at planer er lavet, for at de kan ændres. Hun mindede sig selv om at det skal være sjovt at sejle, og det er ikke sjovt hvis man hellere vil være et andet sted. - Derefter fik jeg nye ideer, og min LM 22 er nu et bådfællesskab, blogger hun.

Hajer angreb oppustelig katamaran over flere dage - 3 personer reddet i Stillehavet

To russiske og en fransk mænd, er blevet reddet i Stillehavet, efter deres ni meter lange oppustelige katamaran var begyndt at synke på grund skader fra hajbid.