Gå til hoved-indhold

Norsk sejler knækker to master på Atlanterhavet og bliver reddet 700 sømil fra England

Det skriver det britiske luftvåben, Royal Air Force. Nordmandens var stærkt beskadiget i stormen Ciarán, som har skabt 10 meter høje bølger i Atlanterhavet efter vind af orkanstyrke her i starten af november. Begge master på båden knækkede, som følge af skaderne fra stormen, skriver RAF.

 

Fransk-canadisk sejler advarede danskere før de forlod havnen fredag i Portugal i en Bavaria 38

Nicolas Gibault båd lå lige bagved den danske sejlbåd i Marina de Peniche i Portugal. - Jeg fortalte dem (den danske båd med fire danskere om bord, red.), at havet var for vildt, siger han til dr.dk. Vi har fjernet video fra artikel, da en del sejlere følte vi gik på tæt på ulykken. Det beklager vi.…

Lokal surfer forstod ikke at dansk båd tog på vandet med 'rød alarm' - fire danskere druknede i kæmpe bølger

Det siger lokal surfer til B.T. Hun bor i byen Peniche, hvor den danske båd, fredag morgen, sejlede ud i 8 meter høje bølger. Surfer melder om »enorme bølger«, ingen andre sejlede ud i. De druknede er danskere: to mænd på 57 og 59 år og to kvinder på 46 og 61 år. Opdateret kl. 12.59.

 

Dansk båd kæntrede i brænding og drev i land ved Lissabon uden køl - to mænd og to kvinder er druknet

To mænd og to kvinder er døde, heraf er tre danskere. Ligene var ikke iført redningsveste, skriver eb.dk. I området har der de seneste dage været stormen Ciaran. Video under artikel viser at båden tragisk kæntrer i brænding. Opdateret kl. 22.43, efter en til død kvinde blev fundet.

Se den nye Xc 47 nominerede Blue Water Performance Cruiser til X-Yachts Åbent Hus i Haderslev

X-Yachts holder i weekenden 4. og 5. november 2023 Åbent Hus, hvor du kan opleve modellerne X4⁰, X4³, X5⁶, X-Power 33C, X-79 nr. 1 og den nyligt lancerede Xc 47, som er nomineret til European Boat of The Year 2024. Den fik store roser af journalister og kunder efter test i Barcelona.

Skoleskibet København forsvinder sporløst i 1928 - hør den tragiske historie om forliset på Museet for Søfart

Mystiske skibsforlis og dramatiske redningsaktioner. Museet for Søfart i Helsingør åbner torsdag den 9. november dørene til en spændende aften om Skoleskibet København og tre andre fartøjers mystiske forsvinden. Katastrofehistoriker Rasmus Dahlberg fortæller.

Kold mand sad på farvandsbøje ved Københavns Nordhavn - indtil Hovedstadens beredskab hentede ham

Ingen ved hvorfor han endte på farvandsbøjen, forklarer Hovedstadens Beredskab til bt.dk. - Han blev fanget derude, lyder det.

Flere spektakulære billeder er blandt de nominerede til Årets Sejlsportsfoto 2023

Fotografer fra hele verden har indsendt deres bedste fotos i jagten på den eftertragtede titel, Mirabaud Yacht Racing Image. En titel, der kroner årets bedste fotos fra sejlsportens verden. 80 fotos er udvalgt. Du kan være med til at kåre vinderen i publikum-kategorien.

Surfer død i Australien - vidne så ham i munden på en kæmpe haj

- Jeg så ham i en bølge, hvor hajen havde ham i munden. Det var ret grusomt, fortæller vidne til The Advertiser, skriver TV2.

Vintersejlads: Din guide til en vellykket vintersejlads

Vil du forlænge sejlsæsonen? Så skal du følge med den næste tid, hvor vi her hos Minbaad.dk sætter fokus på vintersejlads. I dag handler det om forberedelsen. Sørg eksempelvis for at have en livline til land. Fortæl andre, at du sejler ud, og hvornår du regner med at komme tilbage i havn igen.