Gå til hoved-indhold

Danmarks første Spækhugger er blevet smukkere

Otte frivillige Aarhus-sejlere, herunder Quorning-bådebyggere, har igen arbejdet med Spækhugger D-1 fra 1969. Se galleri og få status. Spækhugger klubben har nu brugt 33.000 kr.

Gæt en båd - og er bådtypen helt ny?

Vi har modtaget læserfoto fra en aktiv kapsejler, men ikke en gang her på redaktionen kender vi bådtypen. Gør du? Klik og se hele stævnen.

Ullmann Sails bliver på Aarhus havn trods flytning

Efter lange forhandlinger med Aarhus Kommune, fortsætter Ullman Sails Denmark, som eneste tilbageværende havnerelaterede virksomhed på Aarhus Havn, forklarer sejlmager Lars Bo.

Ny Oceanis 41.1 og Sea Ray 250 ses på Boot

Risbjerg viser nye både frem på verdens største indendørs bådmesse på Boot i Düsseldorf. - Det er den vigtigste bådmesse i verden, siger Søren Risbjerg.

Polar 20 fra 1960 renoveres på Vejle Bådværft

For et år siden blev Vejle Bådværft kaldt ud på en opgave. En ældre speedbåd, ”Polar 20” fra 1960. Der er 3 til 4 stk. tilbage af bådtypen på kloden.

Sejlerskole i 1956 startede på land

Nyd nostalgiske billeder fra dengang bomuldssejl var et hit.

Tag VHF/SRC-kursus for kun 195 kroner

Duelighedsklubben tager kampen op mod ulovlig brug af radio og tilbyder derfor billigt kursus. Målet er, at flere får mulighed for at anvende VHF og PLB.

Bavaria DA10 vises frem på Boot

Lørdag 23. januar åbnes portene til Europas største indendørs bådudstilling, Boot, i Düsseldorf. Den danske Bavaria-importør er også med og viser ny DA10 og Bavaria 34 cruiser frem.

100 skær markeres efter flere grundstødninger

I Norge bliver 100 umarkerede skær og grunde nu markeret med tønder, efter skader steg med 38 procent. Erstatning udbetalt på 315 mio. kroner, efter 8.700 grundstødninger i 2014.

Minus 15 grader på onsdag

Temperaturer i dag bliver på mellem 3 graders frost og 2 graders varme, lunest i Vestjylland og let til frisk vind, skriver DMI. Se flotte skud fra Mogens Hansen.