Gå til hoved-indhold

AFI Marine troede de skulle flytte på den anden side af vejen

Den vigtige marine butik, der også har rigger- og motorværksted for 800 bådejere på Aarhus Lystbådehavn er boligløse fra 1. januar 2016. Grundlægger Hans V. Jensen forklarer til minbaad.dk.

KDYs gave: Dronningen fik unika kunsttryk af Dannebrog

I anledningen af H.M. Dronning Margrethes 75 års fødselsdag i torsdags har KDY givet en personlig gave i form af et unika kunsttryk af Kongeskibet Dannebrog. 

 

AFI Marine i Aarhus på vej til at lukke

Bådudstyrsbutikken har et lejemål, der udløber i år og ejeren Hans Jensen havde håbet på at kommunen ville tilbyde en ny placering til AFI Marine.

North Sails styrker salget med Kristian ”Kvid” Sørensen

North Sails vil være endnu bedre til at servicere kunder i hele Danmark og har derfor ansat Kristian ”Kvid” Sørensen som salgskonsulent på North Sails kontoret i Allerød.

Sejlere skal da bo i en husbåd

En husbåd er en flydende indretning, der bruges som bygning. Noget for en sejler? Her er en mini-guide til køb af husbåd.

Tunet Granada 23: Truet af osmose - bundmaling fjernet

Jacques Filtenborg fortæller igen om forvandlingen af sin fars Granada 23 ”Family”, til ”tour sport” i Frederikssund. Familien frygtede osmose og fjernede over 15 lag maling.

Værste speedbåde-styrt i 2014

Mere end 352.000 har set de spektakulære styrt i speedbåde, nogle sejler på klipper, nogle ind i hinanden og nogle vælter bare bagover af sig selv. Vildt.

Slank NewNordic 5.5 meter bygges i Danmark

- 5.5 meter bygger vi som cold-moldet mahogni eller glasfiber med abachikerne, fortæller designer Johan Joensen. Båd skal sejle VM på Øresund i 2016. 5.5 m blev oprindeligt skabt til OL i 1952.

Find en sejlerkæreste på Pensionistdating.dk

Find sejlere der er tossede med både. Nyt socialt netværk, Pensionistdating.dk, henvender sig til pensionister, der søger alt fra kærligheden til venner og bekendtskaber.

Ville du købe en brugt H-båd over en telefon?

Det er netop hvad minbaad.dks redaktør har gjort i Norge, efter at have overført 51.000 danske kroner. Båden bliver hentet 26. april, hvis den altså findes... læs blog.