Gå til hoved-indhold

Tag VHF/SRC-kursus for kun 195 kroner

Duelighedsklubben tager kampen op mod ulovlig brug af radio og tilbyder derfor billigt kursus. Målet er, at flere får mulighed for at anvende VHF og PLB.

Bavaria DA10 vises frem på Boot

Lørdag 23. januar åbnes portene til Europas største indendørs bådudstilling, Boot, i Düsseldorf. Den danske Bavaria-importør er også med og viser ny DA10 og Bavaria 34 cruiser frem.

100 skær markeres efter flere grundstødninger

I Norge bliver 100 umarkerede skær og grunde nu markeret med tønder, efter skader steg med 38 procent. Erstatning udbetalt på 315 mio. kroner, efter 8.700 grundstødninger i 2014.

Minus 15 grader på onsdag

Temperaturer i dag bliver på mellem 3 graders frost og 2 graders varme, lunest i Vestjylland og let til frisk vind, skriver DMI. Se flotte skud fra Mogens Hansen.

Bjergs Bådservice flytter til Tarm

Nogle frygtede en masse ændringer i forbindelse med flytningen. - Men det gør der absolut ikke, siger ejer, Bo Bjerg, efter køb af større lokaler ved Tarm i Vestjylland.

24 sømils rækkevidde på ny, stærk FLIR-radar

FLIR’s eksklusive ATX™ teknologi gør Quantum i stand til at vise landmærker, klipper, bøjer og vejrfronter med en hidtil uset opløsning og separeringskvalitet, fortæller Raymarine i Danmark.

Duelighedsprøver: Søfartsstyrelsen skærper ikke krav

- Vi erkender analysen og problemet, men har ikke tid til at løse det, og kan ikke se, hvornår vi skulle få tid til det, lyder det fra Søfartsstyrelsen efter kritik på minbaad.dk af speedbåds- og duelighedsprøver.

Salg af påhængsmotorer vokset med fem procent

Der blev solgt 4000 påhængsmotorer til motor- og sejlbåde i Danmark i 2015, en fremgang på fem procent. I 2008 var tallet på 3.300, fortæller Preben Hansen fra Yamaha Motor.

F16 fly klar til at sænke Eide Barge 33

Det norske forsvar var parat til at sænke Eide Barge 33. Den drivende pram der nytårsaftensdag risikerede at kollidere med offshore installationer i det norske Valhall felt i Nordsøen.

Imponer med sejt fortøjningstrick - se video

Med torv i hånden og en smule fingersnilde kan du stående på en meters afstand fortøjre båden. Dette trick vil med garanti imponere på havnen.