Gå til hoved-indhold

Jacobsen afløser Netterstrøm i direktørstolen for Southern Spars

Suthern Spars, det tidligere Nordic Mast, får ny direktør i Rødekro med Torben W. Jacobsen. Og Rene Villefrance er salgschef i Europa i nyt set-up.

55-årig kunne ikke komme op i båden og drukner

Da en 55-årig erfaren sejler går op i stævnen for at sætte sejl, slår en bølge ind fra siden og skyller ham i vandet.

Knap halvdelen af danskerne sejler uden redningsvest

Ny undersøgelse viser, at for mange danskere ser stort på sikkerheden til søs.

Bayliner brændte i Helsingør

Bayliner Ciera 2655 med navnet, VIP Jyllinge, blev sat i vandet tirsdag aften i Helsingør og efter en kort tur kom den tilbage. Vi sad i vores båd og hørte et brag, fortæller Søren Behrens Sørensen.

Sejlere fandt lig i Faaborg Fjord

Enhver sejlers frygt blev til virkelighed i går søndag ved farvandet mellem Faaborg og Bjørnø.

Aarhus Sea Shop ApS får nye ejere

Den 1. oktober får Aarhus Sea Shop Aps nye ejere, det betyder samtidig at forretningen flytter til nye og større lokaler i Egå. Ny ejer er Allan Borch Madsen.

600 års forskel i sejlføring

At spændvidden er stor, når en af Europas største maritime begivenheder, Kieler Woche afvikles hvert år, ses på dette motiv, som Fyens.dk’s udsendte fangede under sejlads.

Tempo Bådsalg viser Sun Odessey 349 frem på flydende udstilling

For mange sejlere og bådfolk slutter sæsonen med et besøg på bådudstillingen i Ishøj Havn til august. - Her kan du i dette element se de nye både og udstyr, siger Henrik Jørgensen fra Tempo Bådsalg.

40 fods sejlbåd brændt ned efter gasudslip

En ejer af en Freedom 40 overlevede brand i Hirsholmene i Kattegat. Han blev dårlig pga. gasudslippet og gik op på dækket. Det redder ham, for sekunder senere efter opstår en eksplosionsbrand.

Søflyver i København og Aarhus skal vige for sejlbåd

Søflyvet er underlagt søvejsreglerne, og kan ikke pådrage skibstrafik en vigepligt. Søflyveren skal starte og lande i et sikkerhedsområde, som ligger udfor Trekroner. Tilladelse gælder til 2018.