Gå til hoved-indhold

DS strategirapport offentliggøres i dag

Arbejdet med en ny strategiplan for Dansk Sejlunion er færdig og ”værket” offentliggøres i dag kl. 14 på Fredericia Boatshow.

Hvem får flest besøg - Fredericia eller Bella?

Den store konkurrence starter kl. 13 i dag mellem Jylland og Sjælland og to udstillinger, hvor kun den ene støttes af brancheforeningen Danboat. Fredericia tror på 10.000 færre besøgende. Interview.

Præstø-ulykke: Koks i kommunikationen

Den øverste ledelse af det akutte beredskab på Alarmcentralen i Region Sjælland blev hægtet af under den tragiske kæntringsulykke på Præstø Fjord.

Sejlsport som gulerod til at komme i form

Kronprinsen siger til Ekstra Bladet at han er buttet, men den hopper ingen vist på. Selv siger Kronprinsen, at forberedelser til et stævne i sejlsport, får ham i form.

Isbåd kæntrer i våge

Pludselig kæntrede en isbåd omkring 300 meter ude fra Holte Roklub, da de gik i en våge i går søndag. Dykkere blev sendt til stedet, skriver en avis.

For få bruger redningsvest - ny kampagne

Ny kampagne til april skal redde liv. Undersøgelse på minbaad.dk viser, at 39 % af 338 adspurgte fritidssejlere ikke bruger redningsvest. Det tal skal bringes ned, siger Beredskabsforbundet.

Mørke svømmesveste - et kæmpe sikkerhedsproblem

Søfartsstyrelsen anbefaler atter rednings- og svømmeveste i orange eller anden synlig farve, og synlighed havde man ikke i Præstø-ulykken.

Lorenzen: At dele giver dobbelt glæde

At dele en båd med andre, giver ikke halv glæde, men tværtimod det dobbelte. Båden bliver anvendt, vedligeholdt og oplevelserne bliver flere – vel og mærke hvis aftaler indgåes, skrives ned og holdes !

Skibsreder: Henret piraterne på stedet

Pirater fanget i internationalt farvand har altid været straffet med døden, oftest udført på stedet, skriver norske Jacob Stolt-Nielsen i et debatindlæg i Dagens Næringsliv.

Jorden rundt på én tank

Britiske rederier og skibsværfter udvikler nu en højhastighedsfærge, der skal foretage sin jomfrusejlads under de Olympiske Lege i London næste år. Færgen er 80 meter lang og kan sejle 70 knob.