Gå til hoved-indhold

Udstilling i Düsseldorf VAR mindre i år

Vi kan ikke lukke øjnene for det: Selv verdens største udstilling er blevet 9 procent mindre, målt på udlejet areal. Maritim kunstner og OK-sejler Ken Zier, bekræfter udviklingen.

Se Bavaria 32 i Bella

Mød den populære Bavaria 32 Cruiser, som Floor Marine præsenterer i Bella Center om få uger. Stefan Blom har været om bord. Web-tv.

Tuco leverer første Politibåd

Se issejlads da Tuco Marine Aps tester første fartøj, der er specielt designet og udrustet til politiet.

 

Pacer 376 - hed sydafrikaner til IRC-ræs

Vores svenske ven Stefan Blom har skudt optagelse af Pacer 376. Messens hurtigste i Düsseldorf? Web-tv.

Dehler 32 kommer alligevel til Bella Center

Egentlig skulle Dehlers helt nye bestseller til test i Frankrig, men nu kommer den til Københavns bådudstilling. Se video.

Quornings Dragonfly 28 sælger og sælger

Sidste års regnskab viser et overskud før skat på 4,5 mio. kr. i bådværftet. Fire Dragonfly 28ere er solgt på udstilling i Düsseldorf. Se også prof-video fra Quorning.

Se Salona 37 - web-tv

100 Salona 37ere findes i dag. Nu er den i version 2. Mød den på Boot. Film af svenske Stefan Blom for blur.se, seilas.no og minbaad.dk.

Den skal jeg ikke ha

Vi så 5 ud af 17 haller på Boot i Düsseldorf. En dag er for lidt. Her et par smagsprøver fra bådmessen, der er 6-7 gange så stor som Bella Center. Se nu video med den nye Elan 310, som Seilas.no har filmet.

Ordre til Danish Yacht

Værftet i Skagen har modtaget bestilling på et 38 meter langt kulfiberskrog til privat investor. Se også video med Ranger fra værftet.

Boot er STOR

Det virker i Düsseldorf med mega stor udstilling. Vi har hele dagen set yachts og udstyr. Tag herned, det skuffer ikke.