Gå til hoved-indhold

Hurtigsejler til salg på mitbaadmarked.dk

30 fods Cedertræ-trimaran fra 2004 sælges nu. Husk at private kan sætte båd og udstyr til salg gratis på vores voksende bådmarked, hvor du ikke drukner mellem tusindvis af både.

 

Forsømte bådvrag - ny fotokonkurrence på minbaad.dk

Det er på tide at pleje de gamle både på havnen. Send os billeder af forsømte både, så vi kan kåre "Årets Bådvrag 2010". John Trolle har sendt billedet af denne X- 3/4 tonner fra Skive.

Derfor blev de slæbt i havn - se top 5-liste

De amerikanske bådejeres organisation BoatUS har gjort op, hvorfor de fleste af de 65.000 lystsejlere, der hvert år beder om assistance til at blive slæbt i havn, har fået problemer.

 

Carbon 3 tager form

Vi var i Faaborg og konstatere at trimaranen Carbon 3 er under bygning med masser af kulfiber.

Ny svensk rekordjæger

Marstrom M-32 er kun med storsejl og gennaker. Konstruktøren er inspireret af Extreme 40eren, som den skal kunne sejle fra under inshore-sejlads...

Se ny Nordship 360 DS i rette element

Nordship 360 kan ses udefra i Kolding Nordhavn i forbindelse med Nordships ”åbent hus” på lørdag.

 

Pantaenius fjerner selvrisiko for visse skader

Pantaenius ændrer nu betingelserne for kasko- og ansvarsforsikringerne. I nogle tilfælde er dækningen udvidet. Og selvrisikoen er fjernet for flere skadetyper, lyder det fra forsikringschef Gert Toft.

 

Lynkineser med køl

Far East værftet i Shanghai bygger ellers kun sejljoller, men med Far East 26 er de gået ind på kølbådsmarkedet med en billig båd til den lille familie.

 

Åbent hus hos Walsteds

Fredag den 2. og lørdag 3. april holdes "Åbent Hus" på Walsteds Baadeværft. Hele Svendborgs maritime erhverv holder åbent hus denne weekend.

Superyachten som de fleste kan sejle

Fairline Targa 50 Gran Turismo er 30 fod under minimumsgrænsen for Superyachts. Alligevel har den en række af superyachtens karakteristiska, og så kan den sejles med en almindelig duelighedsprøve.