Gå til hoved-indhold

Motorsejler fra Aabenraa overholdt ikke søvejsreglerne, da to italienere på sejlbåd blev dræbt i kollision

I en retssag mod rigmanden vurderer italienske eksperter, at den danske fører af motorbåden i 2022 ikke overholdt søvejsreglerne, hvor to personer mistede livet i Middelhavet, da motorbåden fra Aabenraa ramte sejlbåden, skriver JydskeVestkysten. Danskere risikerer 7,5 år i fængsel.

Swan 88 bliver med hybridsystem - elmotor bruges til at sejle ind og ud af havnen

Det nye hybridsystem på Swan 88'eren fra Finland er smart, når elmotoren fra Torqeedo bruges til at sejle ind og ud af havnen, eller når båden chartres, hvor der ofte sejles korte afstande for motor.

Tag på sejltur i en uge i en Maxi 77 med Watergames og afslut med et duelighedsbevis

Kurset, der også kan betragtes som aktiv ferie, indeholder både teori og praksis og afsluttes med et duelighedsbevis indeholdende teori og praksis. Der sejles fra mandag til fredag med start fra Brøndby. Mad og drikke er inkluderet, men overnatning medregnes ikke.

 

Mange bilister mister deres kørekort betinget fordi sikkerhedswiren ikke monteres korrekt på bilens karrosseri

Hvis du ikke sørger for, at sikkerhedswiren monteres korrekt på bilens karrosseri, kan du, hvis du får endnu betinget dom indenfor tre år, miste kørekortet. Straffen gælder for trailere med en totalvægt på over 750 kg med en påløbsbremse. Flere bilister mister nu deres kørekort betinget, fortæller…

Sådan bundmaler bådebyggerne fra Aalborg Yacht Værft en glasfiberbåd: Temperaturen skal være over 5-10 grader

Foråret er her, og bådene skal bundmales. Få her ti gode råd til arbejdet fra Carsten Toudal, Aalborg Yacht Værft. Eksperten forklarer, hvordan værftet bundmaler kundernes både - eksempelvis sprøjtes bunden med en ukrudtssprøjte med pre-clean fra Hempel.

Sådan polerer du din glasfiberbåd om foråret - RenBåd.dk giver tricks, men der er få genveje

Pointen er nemlig, at du skal bruge en poleringsmaskine, hvor du skal trykke igennem. - Køb ikke den billigste på markedet, for ellers går den i stå, når du presser til, siger Tobias Soloy fra Renbåd.dk til Minbaad.dk i et interview.

Drabant 22 og andre både ramt af voldsom brand i Nysted på Lolland - måske en elbrand

Tre både blev natten til tirsdag ødelagt i en voldsom brand på havnen i Nysted. - Vi skal undersøge, om det kan være en elbrand. Relæerne på stedet er i hvert fald stået af i forbindelse med branden, siger Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til TV 2 Øst, der viser fotos fra branden.

Ladye Dora evakuerede soldater under Anden Verdenskrig - nu er den søsat i Nakskov

Næsten 80 år efter krigen har det engelskbyggede træskib atter fået vand under kølen. Skibet er det eneste sejlende af sin slags i Danmark.

Send en SMS og lån en gratis vikingebåd på Roskilde Fjord

En ganske unik mulighed byder sig nu i nationalparken nær Roskilde Fjord, hvor fire historiske skibe er søsat. Skibe, der gratis kan bookes af lokale sejlere og andre interesserede.

Efterladt lystbåd ved at synke i Skagen Havn

Kun en kort køretid ventede redderne fra Skagen, da de søndag blev kaldt på opgave. To pumper blev afgørende.