Gå til hoved-indhold

Dårlig dag for svensk sejler - pågrebet med 1500 kilo kokain

Razziaen på sejlbåden fandt sted lige uden for Alicante, og lasten indeholdt ikke mindre end 1.500 kilo kokain. Det var i slutningen af ​​maj, og efter lang tids eftersøgning, at båden blev bordet, blev kokainlasten beslaglagt, og mændene blev anholdt. Heraf en svensker.

 

 

 

Sponseret: Ideer til tidsfordriv til en afslappende dag på båden

En dag på båden er en fantastisk måde at slappe af og nyde naturen på. Men hvad skal man egentlig lave, når man er på båden, udover at nyde bølgerne og den friske luft? Her er idéer til underholdning og sjov, afslappende læsning og vandsport, der kan gøre din dag på båden endnu bedre.

Nye 18 og 22 fods pontonbåde til kanalsejlads eller i søer - gode til en fest

Hvis man går en tur gennem København spotter man straks hjemmelavede tømmerflåder, delebåde, eller andre sociale aktiviteter i kanalerne. På de rummelige pontonbåde vil man skabe et nyt rum til søs.

Ny udstilling med havet - oplev Ken Ziers smukke malerier på Heltborg Museum i Thy

Sejleren og kunstmaleren Ken Zier har sin fernisering lørdag 16. september på sin udstilling ”Havet ved verdens ende”. Bog er også på vej.

121 meter skib får fire vinger med hver 363 kvadratmteter sejlareal - vil reducere dieselforbrug

Det 121 meter lange Canopée bliver assisteret af fire automatiske, sammenklappelige vinger, der med en højde på 37 meter og et overfladeareal på hver 363 kvm.

Hallberg-Rassy 44 har særlig stor agterkahyt og motorrum - du kan nu spare en mio. kroner

Listeprisen for en Hallberg-Rassy 44, der ikke er en helt ny model, men stadig aktuel med sit centercockpit, dobbeltror, kæmpe agterkahyt og smuk teak overalt, ligger på 8,4 mio., nu sælger Dansk Marine Center den for 7,4 mio. kroner, fortæller de på Copenhagen Boat Show, der slutter i dag, søndag.

Oceans of Hope Højskole fik årets Skib & Båd Prisen

Oceans of Hope Højskole blev lørdag under Copenhagen Boat Show hædret med årets Skib & Båd Prisen og 25.000 kr., der er finansieret af brancheforeningen Skib & Båd samt Tempohuset.

Sejlere nysgerrige på Arcona 415 med el-motor

Copenhagen Boat Show, der slutter søndag 27. august 2023, har flere tjekkede sejlbåde du kan se, fx Arcona 415 med el-motor. - El-motor på både er noget sejlere går op i. Og hurtige både, som en Arcona, er et bedre match med el-motor, lyder det fra importør Ove Skovgaard-Mortensen.

Dufour 390 er til familien på fire - vi var om bord

I forhold til Fredericia Boat Show er der lidt flere sejlbåde på Copenhagen Boat Show i Ishøj. Vi ser både fra X-Yachts, Jeanneau, Arcona, Bavaria, Hallberg-Rassy og flere andre. Vi var på Dufour 390 med bovpropel, el-spil, bowtruster, aptering i lys eg. Båd er lækker, men koster som et dyrt…

Copenhagen Boat Show er nu i fuld gang - slutter på søndag

Torsdag 24. august går det løs i Ishøj Havn. Den 7. udgave af Copenhagen Boat Show åbner portene for endnu engang at præsentere sejlerfolket for alt den nye, der er kommet til i det seneste år. Se hvilke både, der er med og mød også politiet, der fortæller om deres arbejde.