Gå til hoved-indhold

Mand sad fast under båd i Hou og druknede

En mand fra Tyskland har mistet livet i en drukneulykke, efter at han sad fast under en båd søndag aften.

 

Er du ung og vil du gerne i gang med at sejle? Her kan du gå hen

Hvis du sidder som ung og drømmer om at komme i gang med sejlerlivet, så er der her en række gode råd og tilbud til at komme i gang. 20-årige Anna Brinch fra minbaad.dk giver gode fire råd. Hun er selv ny i sejlsportens verden og sejler LM 22 i Vordingborg.

31 sejlere er klar til VM og OL-kvalifikation i Haag i Nordsøen - se holdet her

Fra 11.-20. august sejler Sejlerlandsholdet VM i alle olympiske bådklasse i Haag, hvor der kan komme kæmpe bølger. Foruden vægtige medaljer på spil, er mesterskabet også første mulighed for at kvalificere Danmark til OL næste sommer i Paris. Dansk Sejlunion præsentere sejlerne.

Træskibs Sammenslutningen inviterer til ungdomstræf og sejlads sammen ud fra Korsør

I forbindelse med det Maritime Folkemøde i Korsør, inviterer TS til særlige aktiviteter målrettet mod unge. Deres 2 dages togt er et tilbud, der udelukkende laves med henblik på at samle unge, skriver Træskibs Sammenslutningen i deres invitation. 

Massiv redningsaktion efter jolle kæntrede ved Stubbekøbing - civil båd kom til undsætning

Takket være redningsveste og et vakst, civilt lystfartøj, blev katastrofen i denne omgang afværget. Det bekræfter myndighederne, til Folketidende, ligesom de bekræfter, at en jolle var kæntret ud for Hårbølle Havn nær Stubbekøbing.

Træskibe, kapsejlads og maritim stemning i Helsingør

Klassiske træskibe, sømandssange og maritim stemning på Kulturhavnen i Helsingør. Lørdag d. 12 august lægger skibene fra Danmarks største kapsejlads for klassiske træskibe, igen til kaj Helsingørs historiske havn.

Død pukkelhval fundet drivende i Lillebælt

Den døde pukkelhval er fundet syd for Fænø i Lillebælt. Naturstyrelsen oplyser til TV 2 Fyn, at man ikke skal røre ved dyret, hvad end det driver op på land eller fortsat ligger i vandet. En Pukkelhval kan blive 18 meter lang.

43.000 kroner i bøde for at sejle i beruset tilstand i speedbåd - bøde beregnet ud fra indkomst

Bekymrede borgere slog alarm, da en speedbådssejler sejlede med en alt for høj promille sidste år, ikke langt fra Samsø. Bøden er beregnet ud fra mandens indkomst, og det er taget i betragtning, at det er en førstegangsforseelse. Sker det igen vil bøden blive højere, skriver TV 2 Øst.

Skoleskibet Georg Stage kommer til Esbjerg

Verdens ældste sejlende søfartsskole lægger til i Esbjerg havn 2. august. Det præcise tidspunkt afhænger af vejr og vind.

 

X-Yachts opgraderer X4.9 fra 2018 med opdateret skrog, nyt ror, lavere vægt og mere luksus i kahytten

X4.9, der kom i 2018, var den tredje model i den helt nye Pure X-serie, og i dag er der solgt mere end 50 på verdensplan. - Ydeevnen til søs bliver også bedre, lover chefdesigner Thomas Mielec. Om læ kommer der også langt mere naturligt lys.