Gå til hoved-indhold

Det sker: Thomas Veber afholder fem foredragsaftener i april måned 

Drømmer du om at ligge mere for anker eller selv at kunne fikse din motor ombord? Minbaad.dk taler med Thomas Veber, der i samarbejde med Danske Tursejlere tilbyder underholdende foredragsaftener i hele landet om netop disse emner. Foredragene afvikles fem forskellige steder i løbet af april.

Mand faldt over bord og hang i et tov efter sin båd ved Østjylland

Østjyllands Brandvæsen var fredag aften på arbejde ved Kysing Næs ved Odder. Sejler kom med ambulance, og lægehelikopteren var der også. Et vidne til ulykken skriver blandt andet: Han trak vejret, men var bevidstløs, forkommen og kold, og hans skæbne er i skrivende stund stadig ukendt. Opdateret den…

Debatindlæg: Bådebyggere, skomagere og prostituerede - er det tid til en reformering af bådebyggerskolen?

At være bådebygger handler ikke kun om håndværket. Ingen både er ens - der skal bruges et hoved. Derfor er det på tide at reformere uddannelsen, understreger bådebygger Benjamin Tøjner Götke. Læs hans debatindlæg her.

Beneteau-ejer forsvarer værftet efter løs køl på Beneteau First 45 i Australien

- Både bygges til at sejle i og ikke til at sejle på grund. Gør man det, går de i stykker, ligesom biler, når man rammer en anden bil med fart, forklarer Beneteau-ejer fra Egå, Michael Sørensen, der føler sig helt tryg i sin båd.

Oplad dine batterier med solen - tre forskellige bøjelige solceller til den lille båd

Biltema, Hjertmans og Palby Marine tilbyder alle bøjelige solceller til mindre båd mellem 35-50 watt i en prisklasse, hvor de fleste sejlere kan være med. Minbaad.dk har samlet tre gode bud til dig, der overvejer at installere solceller ombord.

Beneteau synker i Australien - dykkere finder kølen løs

45 fods fransk sejlbåd lander på den australske havbund, hvor dykkere må bjærge båden i to dele grundet den løse køl. Besætningen på båden er reddet.

Sejler faldt i søvn - så drev sejlbåd på land, da ankertovet sprang - lejrchef måtte vække sejler

Ud for Rugård Camping Djursland, syd for Grenaa, drev en uheldig sejler i land i kraftig pålandsvind, fortæller TV2 Østjylland.

Svensk Hallberg-Rassy-værft hædret på frimærke

APRILSNAR. Det kendte Hallberg-Rassy-værft er blevet hædret med et frimærke, udgivet i Sverige. Firmærket viser en Hallberg-Rassy 69, og passende nok er frimærkets værdi 69 svenske kroner. Klik og se det nye frimærke.

VM i 49er og Arkea Ultim Challenge - marts er fløjet afsted

Den første forårsmåned er passeret. En måned, der bød på drama ved verdensmesterskaberne for 49er-sejlerne, ligesom dygtige solosejlere krydsede mållinjen i Arkea Ultim Challenge.

Små sejlbåde: Bandholm 24 er en hårdtvejrssejler, men langsom i let vind

Den klassiske, harmoniske Bandholm 24, designet af Knud Olsen i 1971, har ry for at leve op til værftets motto “hurtig, sikker og solid”. - Bandholm 24 er en hårdtvejrssejler, men den bevæger sig behageligt i søen. Under 5 m/s står den næsten stille, forklarer en Bandholm 24-ejer.