Gå til hoved-indhold

Svensk Hallberg-Rassy-værft hædret på frimærke

APRILSNAR. Det kendte Hallberg-Rassy-værft er blevet hædret med et frimærke, udgivet i Sverige. Firmærket viser en Hallberg-Rassy 69, og passende nok er frimærkets værdi 69 svenske kroner. Klik og se det nye frimærke.

VM i 49er og Arkea Ultim Challenge - marts er fløjet afsted

Den første forårsmåned er passeret. En måned, der bød på drama ved verdensmesterskaberne for 49er-sejlerne, ligesom dygtige solosejlere krydsede mållinjen i Arkea Ultim Challenge.

Små sejlbåde: Bandholm 24 er en hårdtvejrssejler, men langsom i let vind

Den klassiske, harmoniske Bandholm 24, designet af Knud Olsen i 1971, har ry for at leve op til værftets motto “hurtig, sikker og solid”. - Bandholm 24 er en hårdtvejrssejler, men den bevæger sig behageligt i søen. Under 5 m/s står den næsten stille, forklarer en Bandholm 24-ejer.

Så købte jeg lige en Shipman 28 fra 1972 - nu har jeg tre gamle både og et travlt forår

Redaktør-blog: Jeg fik lige en idé om at få en båd i Odense i en hyggelig klub, én kilometer fra centrum. Derfor købte jeg i november 2023 en Shipman 28, der i dag af mange betragtes som en båd for førstegangs-sejlere. Nu har jeg så tre både...

Medarbejdere fra Skagen Redningsstation forklarer om konflikt - men ikke hvad problemet egentlig er

Lokalkendskab kan få afgørende betydning, når en sejler skal reddes i land ved det vilde sejlområde ved Skagen. Derfor er det dybt kritisk, hvis Skagen Redningsstation ikke får løst konflikt, hvor seks erfarne reddere har forladt stationen. Redderne vil ikke fortælle, hvad konflikten skyldes.

Kollektive opsigelser kan lukke Skagen Redningsstation - sikkerheden truet for lystsejlere

- Skagen er et stort knudepunkt, og til sommer bliver det et kæmpe problem med alle de lystsejlere, der kommer, fortæller en bekymret talsmand, efter at seks ansatte har sagt op efter flere måneders uoverenstemmelser med ledelsen. Det fortæller TV2 Nord.

Bådarbejde i påsken: Lørdag byder på regn, sol og hård vind

Temperaturerne bevæger sig flere steder over de 5-10 grader, som er nødvendige, hvis bundmalingen skal tørre inden søsætning. Til gengæld må sejlerne langs kysten berede sig på hård vind, hvis båden skal i vandet påskelørdag.

Sponsoreret: Sejl ind i solnedgangen: Derfor bør du overveje en båd i din pensionisttilværelse

Pensionisttilværelsen er en gylden periode i livet, hvor man kan slappe af, udforske og nyde frugterne af mange års arbejde. En af måderne at få mest muligt ud af denne periode på er at overveje at investere i en båd.

Skarp udmelding fra Hans Natorp: Rusland kan ikke adskille sport og politik

Den tidligere formand for Dansk Sejlunion og nuværende formand i DIF er ikke i tvivl: Som nation bør Rusland ikke deltage på den internationale sportsscene. En holdning, der deles med den internationale olympiske komité, IOC.

Det sker: Hellers afholder flere kurser i denne sejlsæson - og du kan komme med forslag

Hellers udvider nu deres kursusprogram med eksempelvis strøm, mad og gas. Butikken i Kastrup tager gerne imod flere forslag fra kunder, klubber og foreninger, da de har faciliteterne til at afholde endnu flere arrangementer i deres auditorium.