Gå til hoved-indhold

Bådskat, skrotningspræmie og bådregister er på Tempo Bådsalgs dagsorden

Tempo Bådsalg på Ishøj Havn vil kæmpe mod en urimelig bådskat på bådforsikringer, ligesom de vil arbejde for en skrotningspræmie på gamle både og for et bådregister til registrering af både og pant i både. Desuden vil de atter afvikle Copenhagen Boat Show i Ishøj til august.

Ny J/9 dagsejler på vej med kæmpe cockpit

Vi har sagt det længe. Nutidens og tidligere designere skaber alt for små cockpit - det er jo her, man opholder sig under sejlads og oplever. Nu gør en 28 fods amerikaner J/9 noget ved dét problem. J/Boats ønsker samtidig at gøre sejladsen mere enkel.

 

Tricat 6.90 på vej - en trimaran til at traile

Den franske trimaran er til sejleren, der vil hurtigt frem, både på vandet og på landevejen. Trimaranen vejer kun 720 kilo og har fire sovepladser. Prisen virker vældig attraktiv.

Servicechef hos X-Yachts, Niels Ebbesen, trækker sig tilbage efter 35 år

- Nu skal jeg slappe af og nyde livet med familien og have tid til at dyrke mine hobbyer, siger Niels Ebbesen, der ser frem til at gå på efterløn. Som afløser har X-Yachts ansat Bjarke Gam Svare, der bliver chef for 23 medarbejdere i Haderslev.

Bådhuset Risbjerg A/S udvider ejerkredsen med erhvervsmanden Jakob Sørensen

Risbjerg A/S i Silkeborg får en ejer mere i ledelsen. Det sker for at kunne fortsætte væksten og følge med efterspørgslen på et rødglødende bådmarked. Risbjerg sælger motor- og sejlbåde fra Beneteau, Askeladden og SeaRay.

Sunbeam 32.1: Tjekket luksus-dagsejler fra Østrig

Alpelandet kommer med aggressive og nytænkende linjer til Sunbeam 32.1. Linjer, der er slået af de slovenske designere Jakopin & Jakopin og det industrielle designstudie Kiska, der allerede står bag linjerne til de eksklusive Frauscher-motorbåde.

 

15-årige lungesyge Magnus Heegaard, tidligere Opti-DM-vinder, må vente på coronavaccinen

Med coronavaccinen på vej burde det se lyst ud for Magnus Heegaard fra Egå Sejlklub, når han tjekker sin e-boks, men lyset skinner endnu ikke på Laser Radial-sejleren. En nedsat lungefunktion på 24 procent gør, at Magnus Heegaard ikke har været i skole siden marts.

Bådehandler Henrik Reese fejrer 50 år i branchen - og han fortsætter

74-årige Henrik Reese fortsætter ufortrødent som bådehandler sammen med sønnen Kasper og Michael Hohmann for Reese Marin i Aabenraa, hvor de nu råder over egen havn og en kæmpe 3.600 kvm udstillingshal. – At handle båd skal være i en god stemning, siger Reese.

Ny J/45'er til tur- og kapsejlads uden der skal skiftes sejl i op til 10 m/sek.

Den amerikanske J/45 er resultatet af tre års udviklingsarbejde mellem J/Boats i USA og J/Composites i Frankrig, hvor båden skal bygges. J/Boats går meget op i sejlglæde og komfort til søs. Der skal derfor ikke skiftes sejl fra 3 til 10 m/sek.

Dansk Søredningsselskab i opråb til sejlerne: Lad nødraketterne blive i posen nytårsaften

Affyring af nødraketter uden fare er ikke blot ulovlig. Nødstedte sejlere kan ligeledes miste den nødvendige og akutte hjælp, hvis redningsfolk bruger unødvendige ressourcer på at lokalisere ulovligt affyrede raketter.