Gå til hoved-indhold
Kort Nyt
Coronet Sport 290 fra Faaborg.

Coronet Yachts indgår ny forhandleraftale

Coronet Yachts på Krogsbjergvej i Faaborg har netop indgået forhandleraftale med virksomheden Fortasse D.o.o om salg af Coronet Yachts i Slovenien, Kroatien og Montenegro.

Af Troels Lykke |

Fortasse er beliggende i Slovenien og vil herfra markedsføre Coronet bådene i disse forbådbranchen fremgangsrige nye markeder.

Markederne i de områder er virkeligt i vækst og der er en øget efterspørgsel på kvalitets produkter.

”I takt med at der bliver flere og flere velhavende mennesker i regionen øges behovet for produkter som kan give disse mennesker mulighed for at skille sig ud og vise at man har penge” oplyser Direktør Jonas Pedersen fra Coronet Yachts ApS i Faaborg. 

”Fortasse D.o.o har gennem længere tid søgt efter et ”High end” brand som vi kan markedsføre sammen med de både som vi allerede i dag forhandler og har i Coronet Yachts fundet en perfekt match. Med de nye linjer i de ellers klassiske Coronet Både udstråler disse alt den stil og elegance som vores kunder efterspørger” siger ansvarlig for motorbådsafdelingen hos Fortasse D.o.o Darko Fras.

Både bestilt

Den nye forhandler har allerede i sidste uge bestilt sine første både hos Coronet Yachts og skal udstille disse først i Ljubljana og efterfølgende i Zagreb hvor vinterens store bådudstillinger i regionen ligger.

”Med indgåelsen af denne aftale får vi mulighed for at komme ind på dette marked sammen med en samarbejdspartner, som er kendt for sin gode service, og som er hjemmehørende i et område af Slovenien som giver det perfekte udgangspunkt for det videre arbejde.”, udtaler Jonas Pedersen.

content-loader
content-loader
content-loader