Gå til hoved-indhold
Havne
Billedet har ingen forbindelse med ulykken.

Bølge rev mand i havn

41-årig mand gik lørdag aften i kraftigt blæsevejr ud på molen i Rønne havn for at kigge på vejret. Det kostede ham livet.

 

Af Troels Lykke |

En 41-årig mand fra Rønne er død, efter at han var blev reddet op af havnebassinet i Rønne Havn. Det oplyser vagtchefen for Bornholms Politi til dr.dk

Den 41-årige gik sent lørdag aften i kraftigt blæsevejr ud på molen for sammen med en kammerat at kigge på vejret.

De to mænd forcerede ifølge politiet et hegn for at komme helt ud på molen for at se på de op til fem meter høje bølger, da en bølge pludselig tog den 41-årige og rev ham i vandet.

Kammeraten hoppede straks i vandet og forsøgte gennem 20 minutter, at finde sin ven, men måtte til sidst give op, skriver dr.dk

Efter godt 40 minutters søgning lykkedes det at finde den 41-årige mand og få ham op af det kun 14 grader varme vand. Han fik omgående hjertemassage, men kom aldrig til bevidsthed, oplyser vagtchefen.

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites