Gå til hoved-indhold
Gram-hansen til danish openKort Nyt
Jes Gram-Hansen, tv., er nu blevet blå og hvid med North Sails. Foto: Troels Lykke

Gram-Hansen sælger nu North Sails i Århus

For at styrke sit salgs-og service arbejde i Jylland har North Sails indgået aftale med den nykårne Danish Open triumfator Jes Gram-Hansen.

 

Af Troels Lykke |

America's Cup-sejleren Jes Gram-Hansen  vil fremover repræsentere North Sails i Østjylland.

”Vi er rigtigt glade for at fået Jes med om bord hos North. Selvom Danmark er et lille land kan der godt være langt fra Allerød til Århus, og vi har i langt tid ledt efter den helt rigtige sejler til at repræsentere os i området i og omkring Århus. Og man kan vel næppe finde en bedre repræsentant end Jes” siger Lars Ive, direktør for North Sails A/S.

”Udover at Jes er en af de bedste sejlere i landet, har Jes også den nødvendige indsigt i sejldesign og de teknologier, der ligger bag produktionen af verdens førende sejlmærke. I sin sejlsportsmæssige baggrund har Jes erfaring helt fra Americas Cup over Farr40, Melges 24 til tursejlads i sin egen J120,” siger Lars Ive.

Gram-Hansen: Det understøtter min karriere

”For mig er det en oplagt mulighed for at sætte min internationale sejlsportskarriere sammen med et job som dels understøtter min karriere dels giver mig en masse ny inspiration og sejl oplevelser i forbindelse med vejledning og salg til kunder i området” siger Jes Gram-Hansen.

www.northsails.dk

 

Kirketerp fortæller om sejlads med Hella Joof og andre kendte - tv-program i aften

Seks kendte sejler på 21 dage tværs over Atlanterhavet i 83 fods tidligere Whitbread-jordomsejler. Vi taler med nøgleperson om bord, Martin Kirketerp, der var med fra Gran Canaria til Antiqua. - Hella Joof var satme sjov, siger tidligere Volvo-sejler Kirketerp.

Afstemning

Skal du lave forbedringer på din båd denne vinter?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sailing Aarhus vil lave maritim folkefest under Aarhus Festuge

2018 blev året, hvor sejlsporten i Aarhus fik sit store gennembrud. Sommerens succesfulde VM lagde fundamentet, og i de seneste seks måneder er der bygget på med nye, spændende initiativer. Et af de store events i støbeskeen er en maritim folkefest.

 

Links til andre sites