Gå til hoved-indhold
Traileren er en 20 tons hydraulisk trailer. De fire store hjul kan drejes samtidigHavne
Traileren er en 20 tons hydraulisk trailer. De fire store hjul kan drejes samtidig

Rungsted Havn får ny selvkørende trailer

En af Danmarks største havne, med 800 både, kræver cirka 1.200 løft om året. Nu har New ShipShape købt 20 ton selvkørende trailer

Af Troels Lykke |

I forbindelse med at Rungsted Havn i 2008 valgte, at gå over til mobile bådstativer og i år erhvervede yderligere 75 stk. har New ShipShape valgt at følge denne udvikling ved at investere i en selvkørende 20 tons trailer fra det italienske firma ABI.

Det sker for at havnens kunder og bådejere fra nærliggende havne kunne få fuld glæde af de nye bådstativer.

Martin Rasmussen, leder af New Shipshape forklarer:

”ShipShape godt kunne have udskudt denne investering til knap så udfordrende tider er denne løsning optimal på den lange bane. Den er med til at sikre, at Rungsted Havns store investering optimeres, samt det giver også vort eget firma en række fordele ved, at vi kan have flere både til opbevaring om vinteren og derved mere arbejde for vor bådebygger og ikke uvæsentligt vil vi nu kunne stille vore salgsbåde på en langt bedre og mere præsentabel måde, da vi også har købt 28 mobile stativer”.

Derfor en ABI trailer

Martin Rasmussen siger videre, at man valgte ABI trailer som leverandør fordi man i forvejen kendte firmaet, da også New ShipShape’s travelift er fra dette firma, samt at italienske Cranchi-motorbåde og yachts, som ShipShape sælger i Danmark netop har fået leveret en 75 og en 100 tons travelift til deres nye værft samt havn, de er ved at etablere nord for Venedig.

Det kan traileren

Traileren er en 20 tons hydraulisk trailer. De fire store hjul kan drejes samtidig, hvilket giver en stor og meget fleksible manøvrering.

Bådtraileren kan betjenes af en person, og med fjernbetjeningen giver dette et optimalt udsyn når båden køres på plads, idet man kan gå hele vejen rundt om båden samtidig med at man betjener vognen.

www.shipshape.dk

content-loader
content-loader
content-loader