Gå til hoved-indhold
Japanske clarion producerer nu for første gang til det danske maritime markedUdstyr

Vandtæt multimedieshow i cockpittet

Monter bare den nye Clarion-multimedie-afspiller i cockpittet – den er vandtæt.

 

 

 

 

 

Af jakob johannsen |

Det er ikke kun på navigationssiden, at den elektroniske udvikling til lystbåde går med syvmileskridt.  Når det drejer sig om ren og skær underholdning, så er der næsten ingen grænser for, hvor mange gadgets man kan slæbe om bord.

En af de nye underholdningsmaskiner, som lever op til lystsejlernes krav om hverken at fylde eller være påvirkelig af regn og saltvand, er den nye Clarion  CMV1, som af det amerikanske forbrugerråd for elektronik, ”Consumer Electronics Association in the U.S”  er kåret til både inovation og designprisen for 2009 i medie kategorien.

Bluetooth interface

Den lille farveskærm på kun 3,5 tommer kan med en beskeden antenne modtage de nærliggende TV-signaler, samtidig med at den kan afspille DVD-videoer (DivX6) og iPodvideo, og har optagerfunktion, playback og det hele.

USB-lyd til iPod og RCA video- indgang, forstærkeren er på 4 × 50 watt, og afspilleren er forsynet med Bluetooth® interface, så man roligt kan lægge sin mobiltelefon eller og Bluetooth-afspiller i lommen, mens man lytter til krystalklar lyd fra den valgfrie kombinerede radiomodtager og –sender.

Og så er hel moletjavsen i øvrigt forsynet med fjernbetjening, så man ikke behøver ulejlige sig med at gå hen til skottet, hvis man nu ligger i køjen eller sidder ved roret.

Cirka 6000 kr.

Det er første gang japanske Clarion producerer en model til at maritime marked, og den forhandles i Danmark bl.a. hos Palby Marine.

Vejledende udsalgspris ligger omkring de 6.000 kr.med moms, men uden de vandtætte højtalere, som Clarion CMV1 har fire udgange til. 

content-loader
content-loader
content-loader