Gå til hoved-indhold
Anders Nyholm Laser-sejler i QingdaoKapsejlads

Staal: Vi slap nådigt

300.000 kr. har Team Danmark skåret i støtten til OL-landsholdet. Og det er billigt sluppet, skriver elitechef Michael Staal på sin blog.

Af Troels Lykke |

Michael Staal skriver på sin blog på sejlsport.dk

Så blev det dagen derpå efter det længe ventede bestyrelsesmøde i Team Danmark. Det har været et møde, som der er blevet talt meget om på gangene her i Idrættens Hus i de seneste dage.

Sent i går aftes udsendte Team Danmark så en pressemeddelelse, hvor overskriften var ’Sparerunden er afsluttet’. Nu er det så tid til at gøre status for, hvad det har betydet for dansk sejlsport.

Vi kom bedst fra sparerunden

Det korte af det lange er, at Dansk Sejlunion er blandt de forbund, som kom bedst gennem sparerunden i Team Danmark.

Vi kommer til at opleve kun en lille tilbagegang i Team Danmark-tilskud på 4 %. Det svarer til ca. 300.000,- kr., hvilket er nådigt sluppet i forhold til mange andre forbund. 

Dette resultat vil jeg i høj grad GERNE TAKKE ALLE JER INVOLVEREDE FOR!

Det forholder sig nemlig således, at uanset hvad man ellers måtte høre, så er det frem for alt kvaliteten af det arbejde, som udøvere og trænere præsterer, der er afgørende for den støtte, vi modtager fra Team Danmark!

Vi har vist fremgang på flere af disse fronter i løbet af 2009. I Team Danmarks øjne er vores samlede medaljepotentiale frem mod 2012 vokset. Og vores potentiale endnu længere frem i tiden er igen blevet bekræftet.

Udfordrende fremtid
Nu står vi så over for et meget udfordrende år 2010, hvor vi skal præstere endnu bedre, men med lidt mindre støtte fra Team Danmark.

Det er aldrig rart at spare, men jeg føler mig sikker på, at vi har truffet de bedst mulige valg i forbindelse med de besparelser, vi er nødt til at gennemføre.

For der kommer til at ske nogle justeringer. Den overordnede prioritering af det kommende års budgetter vil jeg allerede i næste uge præsentere for Aktivgruppen. '

Jeg føler mig også overbevist om, at vi selv med et mindre budget i 2010 kan fortsætte den gode udvikling. Både for medaljekandidaterne og for talentudviklingen, skriver Michael Staal. 

content-loader
content-loader
content-loader