Gå til hoved-indhold
CB66eren vinder frem. Den forhandles i dag i Roskilde af Jesper Strands.Kapsejlads
CB66eren vinder frem. Den forhandles i dag i Roskilde af Jesper Strands.

CB66 ny i Kieler Woche

Og netop det kan fremme udbredelsen af klassen, fortæller formand Mikkel West-Nørager. Se også ny CB66-hjemmeside.

Af Troels Lykke |

CB66 klassen er blevet inviteret til en af verdens største regattaer, den legendariske Kieler Woche, der vil blive sejlet 19.-23. i juni 2010.

Kieler Ugen, der vil blive arrangeret for 128. gang i 2010, vil tiltrække næsten 1500 både i mere end 25 forskellige klasser, fordelt på 9 forskellige baner.

"De danske og svenske klasseorganisationer har arbejdet hårdt for at forsøge at komme ind i Kieler Woche. Vi er meget glade for at blive inviteret til Kieler Woche," siger Mikkel West-Nørager, formand for den danske CB66 klub. 

Han ser gennem dette en stor chance for at klassen vil vokse yderligere, især i Danmark og Tyskland, men forhåbentlig også i andre europæiske lande. Dette vil automatisk føre til, at klasserne også yderligere vokser i både Sverige og Norge.

CB66 ‘North European Cup’
I forbindelse med denne melding har klassen også indført en international serie "North European Cup".

Ud over Kieler Woche vil også det Internationale svenske mesterskab i Malmø samt det Internationale Nordisk Mesterskab i København indgå i denne serie.Mere information kan findes på det svenske og danske klasse forening hjemmesider: www.cb66.dk og www.cb66racer.org

content-loader
content-loader
content-loader