Gå til hoved-indhold
Sejlklubber
H-bådene trænede løs i søndags. Foto: Korsør Sejlklub.

North Sails hjælper Korsør-sejlere i vintertræning

I en iskold vind på 2-4 m/sek. og med sol fra en klar himmel havde H-båds sejlere i søndags det store smil på under banekapsejladser i Korsør sejlklubs vintertræningscenter.

 

Af Troels Lykke |

På 3 timer blev der afviklet 4 sejladser i H-bådene og de eneste som ikke kunne holde varmen var dommerne, som ellers havde mulighed for at stå i læ i styrehuset på dommerbåden, skriver Korsør Sejlklub.

Denne søndag havde klubbens erfarne kapsejler Erik Borg sejlmageren Lars Jensen fra North sails med på vandet og de 2 viste tydeligt i samarbejde med gasten Knud Hansen hvorfor de alle hver især og sammen gennem tiderne har lavet mange topplaceringer i forskellige bådtyper både national og internationalt.

Sejlmager-besøget gav blod på tanden hos mange af de deltagende både, da de efter at havde luret lidt tricks af hos sejlmageren opdagede at andre både end H-båden DEN-580 sejlet af Claus Henriksen og besætning kan snuppe førstepladserne i vinteren ugentlige søndagstrænings sejladserne, fortæller Lars Vejsager Jørgensen. 

Forlydender på havnen siger, at Claus tager på vandet næste søndag og træner selv om der ikke som vanligt bliver udlagt bane af makkerparret Georg Schøneman og Fritz Lauritzen.

Søndagens træning vil forsætte gennem hele vinteren hvis vejret tillader så kom ikke og sig at sejlsport ikke er en helårssport.

Læs mere om vintertræning i Korsør sejlklub på http://hbaadscenter.wordpress.com/

content-loader
content-loader
content-loader