Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Foto: Kim Mortensen, Brøndby Strands Sejlklub

62 både til BådNyt Sailors Cup i Brøndby

Konceptet med forskellige løb fra familiekapsejlads, over køl- og flerskrogsbåde til både uden målerbrev, holder vand, skriver baadnyt.dk. "Fin dagsejlads med mange mærkerundinger," siger Arcona 340-sejler til minbaad.dk

 

Af Troels Lykke |

Der var ikke uventet flest sejlere fra havnene i Køge Bugt, men der var også både fra klubberne i Øresund, KDY og to både fra Sverige.

En af dem var Ove Skovgaard-Mortensen, som minbaad.dk har talt med i dag. Han detog i lørdags, hvor sejladsen foregik:

"Altså bortset fra at banen var længere end de 20-25 sømil vi fik af vide, så var det en fin sejlads med mange mærkerundinger og vi havde også chikane-bane. Jeg håber Brøndby Strands Sejllub gentager den næste år," siger Ove Skovgaard-Mortensen, der denne gang blev slået af en X-34er blandt andet.

"Vi havde det forkerte forsejl oppe," siger Aracona 340-sejleren.

Tendens med flere sejlere?

I lørdagens premiere på BådNyt Sailors Cup, der blev afviklet i og af Brøndby Strands Sejlklub var der hele 62 både til start.

Dermed er der begrundet håb for, at tendensen med faldende deltagelse i kapsejladser kan vendes.

I hvert faldt viser konceptet at holde vand, når alle er velkomne, og når forskellige løb fra familiekapsejlads, over køl- og flerskrogsbåde til både uden målerbrev blandes, skriver baadnyt.dk

Og Brøndby Brøndby Strands Sejlklub fat i noget, når der til aktiviteterne på vandet lægges forskellige aktiviteter på land, fællesspisning efter sejladsen, uddeling af attraktive præmier det hele afrundet med live musik og dans lørdag aften.

Se resultaterne her

content-loader
content-loader
content-loader