Gå til hoved-indhold
Jakob johannsen på en speedbådKort Nyt
Med Jakob Johannsen bliver der nu flere artikler om motorbåde på minbaad.dk, men også flere produktnyheder til sejlerfolket.

Ekstra journalist på minbaad.dk

Jakob Johannsen er ny artikelleverandør til minbaad.dk. Han er uddannet journalist i 1977 fra Journalisthøjskolen, er fyldt 61 år, og har i øvrigt sejlet hele sit liv – først som junior i KDY og som voksen mest Knarr og Drage.

 

Af Troels Lykke |

Som sejlsportsjournalist har Jakob Johannsen testet og prøvesejlet alle slags sejl – og motorbåde.  

Jakob har skrevet om sejlsport i lange perioder af sin karriere. I mange år var han journalist på Bådnyt, blev redaktør for Sejl & Motor i 80-erne.

Og efter en 10 år lang flirt med kommunikation og fundraising for bl.a. Red Barnet, Børnefonden og Læger uden Grænser, gik han for fem år siden tilbage til sejlsportsjournalistikken. Først på Bådmagasinet og nu igen-igen på Bådnyt.

Kapsejladsrådgiver for kinesiske union

Jakob Johannsen var en af drivkræfterne bag Drage-klassens genopståen i Danmark i 80erne, han har været i en årrække været kapsejladsrådgiver for den kinesiske sejlunion og for Yacht Club of Egypt.

I dag sejler han næsten kun med de ældste to af sine fire børn i Yachtklubben Furesøen, når han altså ikke prøvesejler lystbåde for minbaad.dk og Bådnyt.  

Kontakt Jakob Johannsen på responsiblefuture@hotmail.com

content-loader
content-loader
content-loader