Gå til hoved-indhold
Kapsejlads
Jens Als Andersen ligger helt fremme til højre i billedet. Klik på det og se det større.

Als Andersen kæmper stadig ved 2.4 m- VM

Og det blev blandt andet til en 6. plads i en sejlads. Nu er danskeren på en foreløbig 8. plads i Grækenland blandt 26 både.

Af Troels Lykke |

Jens Als Andersen, Athen:

Den Saroniske Bugt gør det igen. – vejrudsigt siger sydlig vind og sol, virkeligheden er nordøst og silende regn, lyn og torden, så vi blev fornuftigt nok holdt på land et par timer indtil det klarede noget op.

Første sejlads var nogenlunde stabil og let vind uden de store overraskelser, og jeg endte efter lidt gevinster og tab med en 6. plads.

Til anden sejlads var vinden aftagende og jeg planlagde en start helt oppe ved dommer båden, men i den aftagende vind blev jeg fanget af dens vindskygge og kom derfor for sent, der var ellers både plads og det var i den rigtige ende af start linjen.

Jeg fik sejlet mig pænt op, og havde god gevinst på højrefløjen, men da vinden næsten forsvandt helt på sidste del af andet op kryds søgte jeg noget der lignede lidt bedre tryk inde i banen.

Skulle bare været blevet hvor jeg var

Men det viste sig at jeg blot skulle have blevet hvor jeg var, for trykket kom først igen her ude og blandet andet en hollænder som lå bag mig, men blev på højre fløjen, rykkede helt frem og tog 2. pladsen, mens jeg tog 11. plads i den sejlads.

Så de svingende resultater fortsætter og der skulle en god samtale med min ”cyber-shrink” da jeg kom i land for at genvinde optimismen.

Vi sejler igen i morgen, der var reservedag, da vi er langt bagefter planen.

Hilsen

Jens Als Andersen, 2.4 meter klassen DEN-126

www.disabledworlds09.gr

www.jensalsandersen.dk

content-loader
content-loader
content-loader