Gå til hoved-indhold
Flemming ancher i Tuborg HavnKort Nyt
Flemming Ancher tabte cirka tre mio. kr., da Dehler gik konkurs og forinden havde hans kunder betalt forud. De penge fik de tilbage, da de ikke fik bådene. Foto: Troels Lykke

Melfar Marine er færdig

Importør af Dehler, Hallberg-Rassy og Azimut, Flemming Ancher, smider håndklældet efter konkurs. Drøm om forretning på Middelfarts lystbådehavn er skrinlagt.

Af Troels Lykke |

For at tilpasse sig de nye tider efter finanskrisen, indgav Melfar Marine i Middelfart en konkursbegæring mod sig selv i september 2009.

Det var herefter planen, at firmaet skulle genopstå i en tilpasset udgave medio oktober 2009. Firmaets ejer Flemming Ancher har dog efterfølgende besluttet ikke at genetablere Melfar Marine.  

Det er ikke lysten, der mangler, for Flemming Ancher's hjerte banker stadig højlydt for både.

God after sales service nødvendig

"Men af erfaring er vi meget bevidste om, at glæden ved at drive en bådimportvirksomhed kan spoleres, hvis der ikke er et økonomisk grundlag for at yde en god After Sales Service, der er grundlaget for tilfredse og glade kunder," siger Flemming Ancher.

Det er Flemming Ancher's vurdering, at der i det nuværende markedet ikke er et tilstrækkeligt økonomisk grundlag for at drive en bådimportvirksomhed med det set up, der er nødvendigt for at kunne levere en professionel service.

"Dette er grundlaget for beslutningen om ikke at lade Melfar Marine genopstå på nuværende tidspunkt," siger Flemming Ancher

Han og konen Lene fik dermed ikke etableret sig på lystbådehavnen i Middelfart, som ellers planlagt.

content-loader
content-loader
content-loader