Gå til hoved-indhold
Sådan så det ud i 2009. Foto: aarhus2star.dkKapsejlads
Sådan så det ud i 2009. Foto: aarhus2star.dk

Nordea og AFI Marine støtter Two Star

Århus Two Star Race hedder nu AFI Marine Two Star Race. Sejladsen kan nu udvikles yderligere, fortæller stævneleder Per Asmussen.

Af Troels Lykke |

De to nye sponsorer giver Århus Sejlklub mulighed for at udvikle sejladsen yderligere med et højt niveau for både sport og oplevelser og med endnu flottere præmier til deltagerne, fortæller stævneleder Per Asmussen.

Med sponsoratet vil Nordea gerne støtte den nytænkning og innovation, der er i denne sejlads.

Deltagerne møder Nordea på en anderledes måde, og for Nordea er det naturligt at møde kunderne i et maritimt miljø, hvilket er en del af vores nordiske kultur. Som et kuriosum kan nævnes at bankens logo er to sejl.

AFI Marine leverandør af bådustyr og service

For AFI Marine er sponsoratet en naturlig forlængelse af virksomhedens udvikling i Østjylland i de seneste år.

Med en fusion af det tidligere AFI og Marselis Bådudstyr og med overtagelsen af det tidligere Sophus Johnsen, er AFI Marine i dag en stærk leverandør af alle former for bådudstyr, motor service og riggerarbejde.

Med sponsoraftalen knyttes Nordea og AFI Marine tæt til en sejlads, der siden den opstod i 2007 er vokset kraftigt, og forventes at vokse igen i 2010.

Det forventes at sejladsen enten i 2010 eller i 2011 når det maksimale deltagerantal på 100 både.

Ægte etapesejlads for to

Sejladsens succes skyldes formentligt kombinationen af en ægte etapesejlads (Danmarks eneste) med Two Star konceptet, hvor der kun må være to sejlere på hver båd. Det giver mere intens sejlads og plads til en god sejlerfest lørdag aften imellem de to etaper.

AFI Marine Two Star Race startes i 2010 d. 12. juni fra Århus med mål for første etape i Ballen på Samsø. Anden etape sejles d. 13. juni fra Ballen til Århus.

Tilmeldingen åbnes i februar på www.aarhus2star.dk

content-loader
content-loader
content-loader