Gå til hoved-indhold
Sko fra SebagoUdstyr

Sebago og GUL støtter OL-sejlerne

Dansk Sejlunion har indgået et rekordstort tøjsponsorat, fire år frem med SEBAGO og GUL, der leverer landtøj og teknisk sejltøj til sejlerne.

 

Af Troels Lykke |

Når champagnepropperne springer til nytår, betyder det samtidig passagen af en milepæl for Dansk Sejlunion.

Her starter nemlig to nye tøj-sponsorater med henholdsvis SEBAGO og GUL, der i de næste fire år vil sørge for, at de danske sejlere bliver særdeles godt klædt på, når de er ude ved alverdens stævner eller på anden vis repræsenterer dansk sejlsport.

De nye aftaler glæder naturligvis Dansk Sejlunions sponsoransvarlige Mads Fischer. ”

"Vi er meget glade og stolte over, at vi med så gode aftaler med SEBAGO og GUL virkelig kan klæde Dansk Sejlunions repræsentanter godt på. SEBAGO har nogle lækre kollektioner, og så er SEBAGO samtidig et stærkt, robust og traditionelt brand med nogle værdier, som passer godt til Dansk Sejlunion. Derudover sikrer aftalen med GUL, at de danske sejlere fortsat har adgang til en komplet linie af teknisk sejltøj, og vi kan fortsætte vores gode samarbejde, som er opbygget over de sidste 4 år."

Sebago: Vi er stolte

Ole Andersen fra SEBAGO Danmark glæder sig over det kommende samarbejde.

"Vi er stolte og glade over igen at skulle klæde Dansk Sejlunion på i SEBAGO tøj og sko. Ved at sponsorere Dansk Sejlunion får vi en stribe stærke ambassadører for vores tøj i forhold til flere forskellige målgrupper i Danmark. Ligeledes vil vi med dette sponsorat gerne vise, at SEBAGO bakker op omkring de mange gode projekter, der søsættes i dansk sejlsport for tiden,"” siger Ole Andersen.

GUL: Stort potentiale

Også Lars Kiil fra GUL ser med forventning frem til at skulle beklæde de danske sejlere i minimum 4 år endnu. ”

"Vi har været utrolig glade og stolte over at sponsorere det danske Sejlerlandshold i de forgangne 4 år. Vi har været meget tilfredse med de resultater, vi har opnået og ser samtidigt et stort potentiale i den nuværende trup. Med den nye aftale vil vi samtidig gerne bakke Dansk Sejlunion op i de mange aktiviteter, som også foregår på breddeniveau."

Begge aftaler løber i første omgang frem til d. 31. december 2013. Det er over et år efter OL i London, og det er et helt bevidst valg fra både SEBAGO og GUL’s side.

Fakta SEBAGO
SEBAGO er stiftet i 1946 og ejes i dag af Volverine Inc., som har mange andre fremgangsrige varemærker i porteføljen såsom: Merrell, Hush Pupies, Caterpillar, Harley Davidson m.fl.

SEBAGO er et amerikansk varemærke med rødder i Portland, Maine i New England. SEBAGO har et bredt sortiment af både tøj og sko med sportslig fremtoning og med sejlads og havet som inspirationskilde. F.eks Docksides sejler-sko´ene som lige nu et højaktuelt produkt, der efterspørges fra de yngste til de ældste.

Udover Dansk Sejlunion sponsorerer SEBAGO også den Svenske Sejlunion.

 www.sebago.dk

Fakta GUL
GUL blev stiftet i 1967, da en ung og entusiastisk engelsk surfer, Dennis Cross, savnede varmere beklædning, så sejl- og surfsæson kunne forlænges. GUL er et engelsk-ejet tøjfirma, der har specialiseret sig i teknisk sejlertøj. GULs hovedkontor ligger ikke langt fra Weymouth, hvor OL-sejladserne foregår i 2012.

GUL startede sit sponsorat i Dansk Sejlunion den 1. marts 2006

www.gul.com

content-loader
content-loader
content-loader