Gå til hoved-indhold
Hallberg Rassy 310 bliver en af de første af de svenske både, som MarineParken får hjem.Kort Nyt
Hallberg Rassy 310 bliver en af de første af de svenske både, som MarineParken får hjem.

MarineParken forhandler nu Hallberg Rassy

9-10 bådforhandlere søgte om forhandlingen af svenske Hallberg Rassy. Valget faldt på Bo og Charlotte Hold fra MarineParken i Fredericia.

Af Troels Lykke |

"Vi har handlet via fax i dag, det skulle pludselig gå stærkt, i sidste runde af forhandlere var der fire tilbage mens omkring 9-10 danske forhandlere ønskede forhandlingen, men nu har vi underskrifterne på plads og ser frem til at sælge Hallberg Rassy," siger Bo Hold i dag til minbaad.dk

Tidligere blev Hallberg-Rassy forhandlet af Melfare Marine, der ikke længere ekstistere.

MarineParken ApS har i forvejen har forhandlingen af HANSE, MOODY, FJORD og DEHLER.

"Vi har selvfølgelig fået en accept fra Hanse Yacht omkring forhandlingen," siger Bo Hold, der danner par privat og erhverv med hustruen Charlotte.

Altid en stor svaghed for Hallberg Rassy

Bo Hold siger:

”Vi er utrolig stolte og beærede over at have fået forhandlingen af HALLBERG RASSY. Lige siden vor tid hos Elvström Sejl i Aabenraa, har vi haft en stor svaghed for Hallberg Rassy sejlbåde, som for os og mange andre i hele verden, er indbegrebet af den ultimative luksussejlbåd ! Der er ikke mange bådværfter i verden, der kan bryste sig af i en verdensomspændende rundspørge at have fået førstepladsen, som værende den sejlbåd, man helt ville have, hvis penge ikke spillede nogen rolle ”.

Se bådene i Düsseldorf og Bella

MarineParken vil være på Hallberg Rassy´s stand under bådudstillingen i Düsseldorf, som løber fra 23.- 31. januar 2010, hvor Hallberg Rassy 310 NEW!, 342, 372 NEW!, 40, 43 MK II, 48 og 54 vil være udstillet.

Og igen senere på året i slutningen af februar under Både i Bella vil MarineParken være præsenteret med adskillige bådmærker inklusiv Hallberg Rassy i hal E Centerhallen lige ved hovedindgangen.

Bo og Charlotte Hold ses her i Fredericia fornylig. Foto: Troels Lykke

www.marineparken.dk

content-loader
content-loader
content-loader