Gå til hoved-indhold
Dehler 35Kort Nyt
Dehler 35 sælges nu i Fredericia og Dragør.

Dehler-salg til Dragør

Scandinavian Yacht Center Dragør A/S er ny Dehler forhandler, fortæller importør Morten Nielsen. I forvejen forhandler firmaet Hanse Yachts. Dehler sælges også i Fredericia.

 

Af Troels Lykke |

Dehler-forhandler var før i Middelfart hos Melfar Marine. Men det er slut. I stedet har Scandinavian Yacht Center Dragør A/S nu importen af de tyske kvalitetsbåde. Kontrakten blev underskevet i går med det tyske værft.

"Vi vil betjene vore kunder øst for Storebælt, og vor tætte samarbejdspartner MarineParken ApS vil betjene Jylland og øerne.  Det er på samme måde vort samarbejde med Hanse, Moody og Fjord fungerer i dag," siger Morten Nielsen, der i øvrigt selv er aktiv kapsejler.

Dehler har rejst sig igen efter HANSE GROUP overtog værftet i juni måned og har brugt de sidste tre måneder på at udvikle tre nye og spændende performance cruisere, der bygger på tidligere tegninger.

Se bådene i Hamborg

Til Hanseboot i Hamburg i den kommende weekend præsenteres Dehler 29, Dehler 35 og Dehler 39.

Vinteren bringer yderligere tre nye modeller, der fuldender produktudvalget. Noget der kan opleves på Både i Bella til februar 2010.

Som en del af HANSE GROUP vil DEHLER også benytte sig af moderne produktionsmetoder og faciliteter, og således kunne udnytte de fordele en storproducent har mht. indkøb og produktion -fordele der kommer kunderne til gode i form af lavere priser og højere kvalitet, fortæller Morten Nielsen. 

Både i mellemstørrelsen

Der vil fortsat blive produceret både i mellemstørrelsen på værftet i Meschede-Freinohl.  De større Dehlerbåde vil blive bygget i et separat produktionsanlæg hos Hanse Yachts i Greifswald.

"Vi glæder os til at indlemme Dehler performance cruisere i vort program, der allerede omhandler Hanse Yachts, Moody, Fjord boats og dermed være medvirkende til, at der igen kan komme nye Dehler både på vandet," siger Morten Nielsen.

www.syc-dragoer.dk - www.marineparken.dk - www.dehler.com

content-loader
content-loader
content-loader