Gå til hoved-indhold
Kapsejlads

Sejler genoplivet efter hun fik bom i hovedet

18 Zoom8 sejlere trodsede kulden til BootCamp i Kaløvig. En sejler blev genoplivet og måtte på sygehuset. Ellers gik det meget godt.

Af Troels Lykke |

Af Zoom8 Klubbens formand Morten Fonager:

Sejlerne ankom fredag, blev indkvarteret og fik serveret aftensmad. Herefter blev de så delt ind i forskellige hold, som skal sørge for et måltid mad i løbet af weekenden. Resten af aftenen stod den på hygge og film.

Ikke alle tog på vandet lørdag i den kraftige blæst 10-13 m/s, og for dem der blev inde var der undervisning i taktik af den lokale guru Finn Beton.

Lå livløs i vandet

Under dagens første træningspas på vandet, var den ene af sejlerne så uheldig at få bommen i hovedet, med resultatet at hun mistede bevidstheden og lå livløs i vandet.

Men en lynhurtig reaktion fra en af sejlerne og den ene af trænerne blev hun genoplivet og bragt sikkert i land, hvorefter den tilkaldte ambulance fik bragt hende på sygehuset.

På vandet kæmpede resten af sejlerne bravt, med fokus på hænge- og bølge teknik. Efter pebernødsbagning, aftensmad, og fælles hygge, var alle sejlerne grydeklar og i seng ved 23 tiden..

Søndag træning og homeparty

Søndag havde vinden aftaget lidt (kun 10 ms) hvilket der var en del klager over, men alle kom på vandet. Der blev gennemført et træningspas på ca. 3 timer, og den uheldige sejler fra lørdagen var med en tur i følgebåden, og fik heldigvis ikke men af uheldet.

Så var det ind til en omgang suppe, hvorefter der var inviteret til homeparty med Surfline ´´GUL´´ med en frisk snak om hvad for noget tøj sejlerne bør i klæde sig og hvordan de holder varmen.

Efter denne seance bliv der råbt hurra for trænerne, Bo Jarvig & Jacob Danefer og det store pakke/farvel/kramme cirkus blev sat i værk. Alt i alt en super fed No Nonsens Boot Camp DE LUXE

Godt koncept – der gentages i foråret

Fra Zoom8 klubben skal der lyde stor tak for arrangementet til Kaløvig og alle der hjalp til.

Det er et super koncept hvor der både er lagt vægt på træning og skabe fællesskab. ”

At det kan gøres for 400,- for en weekend, skyldes stor opbakning i Kaløvig og at det afvikles som et arrangement der ikke skal give overskud.

Vi ved at der allerede er planlagt en Boot Camp i foråret d. 13-14 marts og vi ser frem til at mange flere deltagere, fortæller Morten Fonager, formanden for www.zoom8.dk

content-loader
content-loader
content-loader