Gå til hoved-indhold
Stefan Myralf sejler til dagligt OK-jolle i Hellerup - også om vinteren. Foto: Jørgen JensenKort Nyt
Stefan Myralf sejler til dagligt OK-jolle i Hellerup - også om vinteren. Foto: Jørgen Jensen

Stefan Myralfs udvisning

Vores uofficielle reporter Jørgen Jensen mødte Hellerup-sejleren i Gentofte Skøjtehal. Læs hvorfor Elvstrøm burde have nr. 99 i sejlet.

Af Troels Lykke |

Bådebygger Jørgen Jensen skriver:

Stefan Myralf og hans holdkammerater fra IC Gentofte var i KSF skøjtehal søndag for at spille kamp,  de spillede en meget tæt kamp de var tæt på at vinde, men måtte se sig slået af KSF.

Og OK-sejleren og tidligere Volvo-sejler Stefan spillede en god back, men fik en udvisning KSF scorede på.

Han så virkelig ud til at nyde at vandet var frosset og ikke fyldt med bølger, nyd de fine billeder af en super sejler og ishockeyspiller.

Han har også valgt et nummer at spille med, som ikke mange ville spille med, nemlig nr. 99, som den bedste ishockey-spiller nogensinde Wayne Gretzki havde på ryggen.

Elvstrøm nr. 99 i sejlet

Gretzki satte den ene rekord efter den anden i verdens bedste lige NHL, måske er det fordi at Stefans svigerfar (Paul Elvstrøm, red.) er verdens bedste sejler nogensinde, at han skulle have haft nr. 99 i sejlet.

Næste gang Stefan skal sejle jorden rundt, kan han tage sit udstyr på når de sejler i sydhavet, og lige tage en tur på en isflage.

Han får sikkert ikke lov til at tage så meget udstyr med.....det både vejer, fylder og lugter ikke særligt godt efter en kamp.

Jeg spiller selv ishockey og har flere gange spillet mod Stefan, der altid er fair og i godt humør.

Hilsen fra den eneste tilskuer til en oldtimers kamp i Østerbro skøjtehal.

Hilsen Jørgen bådebygger

content-loader
content-loader
content-loader