Gå til hoved-indhold
Koch og Sommer i RungstedKapsejlads
Henriette Koch, tv. med Lene sommer og træner Pete Conway. Foto: Troels Lykke

Top 10 langt væk for danske 470-piger

En 19. og 17. plads ved VM i dag var for lidt for Koch og Sommer. "Vi er o.k., men jeg jeg sparker til en stol i aften," siger smilende Henriette Koch vi mødte i Rungsted. Kronprinsen var også på vandet i dag. Volvo-skipper var der også.

Af Troels Lykke |

Der var royalt besøg, men Kronprinsen så ingen danske piger i toppen. For en 19. og 17. plads var det som Koch og Sommer sejlede hjem i hård luft.

"Vi var for overpoweret i det hårde vejr. Masten stod for oprejst, så vi måtte slække ud og vi sejlede langsommere end de andre og kunne ikke holde vores spor i starten," siger Henriette Koch.

Hende og gasten Lens Sommer vejer til sammen 125 kilo og det var ikke helt nok i dag.

"Vægten er omtrent den samme som for dem, der vandt OL-guld, så det er o.k.," siger Henriette Koch.

Den danske KDY-besætning tror ikke helt på en top 10-plads, de har nu 110 strafpoint, mens tier i feltet kun har 73 point.

Conway: Selvfølgelig skuffende

Kvinders træner Pete Conway fortalte, at det selvfølgelig var skuffende for pigerne.

"De vandt pre-worlds med båden, men vi har haft lidt mange skiftende kombinationer med ny båd, som sejlerne fik i juni. Vi vil efter VM undersøge mere præcist af kombinationerne med grejet om bord," siger landstræneren Pete Conway.

Dansk/hollænder Bouwe Bekking kom forbi

En hollænder fører hos kvinderne og det glædet Volvo Ocean Race-sejleren Bouwe Bekking, vi mødte i det store festtelt midt på Rungsted havn.

En svensker kom pludselig hen til KDY-direktør Morten Lorenzen og sagde, at stævnet bare var super godt, hvorefter han gik med sin gratis Harboe-øl.

Bouwe Bekking, tv. og Morten Lorenzen fra KDY holdt møde i dag om hvad ved vi ikke. VM i 470 får roser, blandt andet for et kæmpe VIP-telt. "Vi kører samme koncept, som hos Dragerne, Danish Open og Farr-bådene," siger KDY-direktør Morten Lorenzen. Foto: Troels Lykke

Resultater

content-loader
content-loader
content-loader