Gå til hoved-indhold
Feva-jolle i Århus BugtenKapsejlads
Også Feva-jollerne kommer til Århus i denne weekend. Og de kan følges tæt via levende billeder på internettet.

Se live-tv fra Århus Festuge via internet

450 sejlere i Århus Festuge Stævne kan følges i levende billeder. ACTIVE institute i Århus, M-commerce-projektet fra Ålborg Universitet og Sailing Aarhus står bag udsendelser.

Af Troels Lykke |

I år er Århus Festuge Stævneogså  det officielle danmarksmesterskab for ungdoms og juniorklasser i sejljoller.

Og det har tiltrukket ekstra mange sejlere, så mange at klubberne er nødt til at fordele sejlerne på ikke mindre end 5 baner på vandet og to havne på land, nemlig Egå Marina og Århus Lystbådehavn.

Sejlerne spænder vidt fra de yngste Optimist sejlere i juniorklasserne, over klasser som 29er, Laser Radial, , windsurfer RSX og Europe jolle til seniorklasser som de klassiske OK joller og Contender joller.

Følg sejladserne live på internettet
Århus Bugten mellem den Permanente og Egå Marina vil være hvid af sejl og der vil være masser af sejleroplevelser for gæster både på vandet og på de to lystbådehavne hvor ikke kun de 450 sejlere men også de over 150 frivillige hjælpere huserer.

Men hvis man ikke er til de udendørs oplevelser kan man som noget banebrydende inden for sejlsport, følge sejladserne live via streaming video på internettet.

"Gratis live-streaming er en del af beviset på, at udviklingen på internettet varsler nye tider for de begivenheder og sportsgrene, som normalt har svært ved at opnå sendetid via traditionelle medier," siger Thomas Capitani fra www.sailing-aarhus.dk 

Live-streaming i forbindelse med TORM Ungdoms- og Junior Danmarksmesterskaberne i Århus er et led i projektet ”Sportcasting 2.0 – streaming”.

Projektet er et samarbejde mellem ACTIVE institute i Århus, M-commerce-projektet med base på Ålborg Universitet og Sailing Aarhus.

Udsendelserne vil kunne findes på: www.activeinstitute.dk/livesailing

content-loader
content-loader
content-loader