Gå til hoved-indhold
bådudstilling i malmøHavne
Man kommer langt med den danske krone i Malmø, men udbuddet er stadig for lille under Öppen Brygga. Foto: Troels Lykke

Hyggelig - men lille udstilling i Malmø

Men turen til Sveriges storby var alligevel god, ikke mindst området ved Turning Torso, på 190 meter, er spændende for sejlere, med ny, lille havn. Et område, der får Tuborg Havn til at blegne.

Af Troels Lykke |

Der var god plads på udstillingsbroen, da vi kom forbi i går eftermiddag. Vejret var da også gråt og trist, men om lørdagen var broen fyldt, fortalte en udstiller af den svenske HP 1030.

En af medudstillerne af oppenbrygga.se var sejlmageren Claes Hiersemann fra Gran Segel, der nu har nye lokaler ved småbådehavnen i Limhamn, syd for Malmø, hvor også en ny stor udstyrsbutik holder til.

"Det er vores første flydende udstilling, hvor private også fik lov til at udstille både, vi syntes det har gået fint," sagde Claes Hiersemann, der stod inde i et lille telt, hvor også North Sails og andre var med.

Vores vurdering er, at udstillerne må møde op med langt flere både end de omkring 30 nye og brugte både vi så.

Besøget til Malmø var dog alligevel en succes, for vi kørte nordpå ind til Malmø og så området ved Turning Torso, hvor der er bygget nye lejligheder, kanaler, caféer, restauranter og en lille ny hyggelig havn.

Turning Torso er 190 meter højt og med 54 etager.

Ny havn ved Turning Torso.

Hanse Yacht i ny havn nord for Limhamn ved Turning Torso.

content-loader
content-loader
content-loader