Gå til hoved-indhold
Sejlere i Palby Fyn Cup 2009 ved den gamle Lillebæltsbro. Foto: Troels LykkeKapsejlads
Sejlere i Palby Fyn Cup 2009 ved den gamle Lillebæltsbro. Foto: Troels Lykke

Palby Fyn Cup sejler også efter IRC i 2010

Bogense Sejlklub vil tiltrække flere udenlandske både og tilbyder nu deltagerne den internationale IRC regel, men DH-reglen sejles der også efter.

 

Af Troels Lykke |

Bogense Sejlklub som i samarbejde med KDY og Palby Marine står for afviklingen af landets store kapsejlads omkring Fyn, er i fuld gang med forberedelserne til et nyt og stort arrangement som afvikles i dagene 28- 30. maj 2010.

Den nordfynske klub har valgt at bakke op i forsøget på at tiltrække flere udenlandske både til landets sejladser, og der vil derfor i år ud over at sejle efter DH, også tilbyde deltagerne at kunne sejle efter den internationale IRC regel.

Folkene bag den nye Baltic IRC serien, har taget udgangspunkt i at lave en serie sejladser der skal kunne tiltrække flere sejlere på tværs af  vore nabolande,  hvor man som udgangspunkt har valgt at  lade de største sejladser fra de pågældende lande indgå i denne serie.

Hvorfor spurgte man ikke Palby Fyn Cup

"Med netop dette udgangspunkt, så undrer det Bogense Sejlklub, at man som arrangør af vel nok Danmarks største og mest populære distancekapsejlads med omkring 400 deltagende både, ikke er blevet tilbudt at være med i Baltic IRC serien," forklarer stævneleder Poul Erik Nielsen.

Bogense Sejlklub håber trods dette, at en del IRC både alligevel vil møde op for at deltage fra Bogense når landets store sejlsportsbegivenhed løber af stabelen den 28-30 maj 2010.

Bogense Sejlklub, KDY og Palby Marine arbejder løbende på at udvikle såvel sejladsen som  aktiviteterne på land, så sejlerne kan få en god og  spændende weekend, når der at sejles rundt omkring Fyn fra Bogense, fortæller Poul Erik Nielsen

Palby Fyn Cup på bådmessen 2010

Bogense Sejlklub deltager på Palby Marines stand ved bådmessen i Bella 2010, hvor der vil være mulighed for at få en snak omkring sejladsen samt deltagelse i flere konkurrencer i forbindelse med tilmeldingen til Palby Fyn Cup.

www.fyncup.dk - se også indslag fra Palby Fyn Cup 2008:

content-loader
content-loader
content-loader