Gå til hoved-indhold
Zoom8 sejles lige efter Optimist-jollen: Foto: fjellebroen-sejlklub.dkSejlklubber
Zoom8 sejles lige efter Optimist-jollen: Foto: fjellebroen-sejlklub.dk

Zoom 8-felt til salg - og det passer

Sejlklubben Greve Strand sælger næsten nye Zoom8-joller, der ikke bliver brugt. Kom med et bud.

Af Troels Lykke |

Tidligere på året gik Sejlklubben Grevs Stands Yngling til Fakse Ladeplads Sejlklub og nu er turen kommet til klubbens fem Zoom 8 joller.

“Vi sælger udstyret af den simple grund, at det ikke bliver brugt”, fortæller formanden i Sejlklubben Greve Strand, Jesper Bay Esbensen.

“Vi vil gerne give en fremtidig ungdomsafdeling mulighed for at træffe deres egne valg med hensyn til valg af både, og så synes vi i øvrigt at jollerne gør mere gavn et sted hvor de kan komme ud at sejle,” forklarer formanden.

Svært ved at fastholde unge

Sejlklubben Greve Strand har ligesom mange andre sejlklubber i landet haft svært ved at fastholde de unge sejlere og især skaffe nye til. De lidt ældre medlemmer kan berette om op til 72 optimister i Mosede havn syd for København.

 ”Vi bliver nok ikke så mange igen, men på sigt bør vi kunne tilbyde de lokale en god start på det maritime liv”, siger Jesper Bay Esbensen.

Måske mængderabat

På spørgsmålet om hvorvidt der er er mængderabat på Zoom jollerne svarer Jesper Bay Esbensen; 

”Hvis vi kan finde en sejlklub der kan bruge nogle joller, så er der jo tale om et salg mellem venner – og så plejer man da at kunne finde en pris der passer.”

content-loader
content-loader
content-loader