Gå til hoved-indhold
Vinter i Vedbæk. Foto: Lars JensenKort Nyt
Vinter i Vedbæk. Foto: Lars Jensen

Sejlads trues af frost

Så langt meteorologerne kan se frem, vil termometrene stå på minus både i dag- og nattetimerne. I Horsens var Hobie-sejlere i problemer. Meld ind fra din havn.

 

Af Troels Lykke |

Nu er undskyldingen for ikke at sejle på vandet ved at være en realitet. Havnene fryser til og der kan ikke sejles.

Nytårsnat fik især nordjyderne en smagsprøve på, hvad der er i vente. Ned til minus 17 grader blev der målt i Aalborg, mens Karup i Midtjylland nåede 14 minusgrader.

Ligeså koldt kan det blive de kommende nætter, for kulden har bidt sig fast, siger vagtchef Leif Andersen på Danmarks Meteorologiske Institut (DMI), skriver berlingske.dk 

- Vi får en længere periode med koldt vejr. Lettere frost i hele landet i dagtimerne og ned til fem til 10 minusgrader om natten, nogle steder koldere, siger Leif Andersen.

Ismelding fra din havn

Du er meget velkommen til at orientere fra din havn, hvilket kan været til gavn for andre.

Solrød Strand-familier søger opti-grej donation til cubansk sejlerskole

2 sejlerfamilier fra Solrød Strand lejede i vinter en stor katamaran i en måned Cuba. Et møde med en cubansk sejlskoler med unge opti-sejlere efterlod et stort indtryk, og nu samler familierne grej ind til de cubanske sejlere. Læs flot beretning og se fotos.

Afstemning

Hvor tit træner du din fysik?

Nyhedsbrev

Deltag i konkurrencer og få de seneste nyheder direkte i indbakken

Sejlsportsligaen skydes i gang under vandsportsfestivalen Lyn-X Open

Lørdag den 25. maj åbner Sejlsportsligaens sæson, og Lynæs Sejl- og Kajakklub inviterer til en masse aktiviteter på havnen, herunder kite-boarding, saunagus og forskellige opvisninger, mens 1. divisions-sejlerne kæmper om guldet ved årets første stævne i Sejlsportsligaen.

Links til andre sites