Gå til hoved-indhold
Få denne franske Renault Twingo med i handlen. Foto: sejlerliv.dkKort Nyt
Få denne franske Renault Twingo med i handlen.

Få bil med næsten gratis

Køb ny Dufour og få en Renault Twingo med gratis mod at være reklamesøjle i tre år.

 

Af Troels Lykke |

”Vi må tænke utraditionelt i modgangstider og har valgt at kombinere købet af en ny Dufour Yacht med levering af en ny bil gratis. Mod en favorabel merpris tilbyder vi samtidig båden leveret i en farve efter kundens ønske og smag og har dermed et stærkt alternativ når man overvejer at købe ny sejlbåd”, siger Carsten Færge, Sejlerliv.

Eksempelvis vil en ny Dufour Yacht 365 med 2 agterkahytter, sejlpakke og fuldt udstyret koste kr. 1.099.000 inkl. levering i Randers havn og en gratis Renault Twingo - der dog leveres på land. Standardprisen for båden alene vil være kr. 1.627.000, fortæller Dufour-forhandleren.

Bilen vil være udstyret med en reklame for Sejlerlivs hjemmeside sejlerliv.dk og som sådan bliver der indgået en reklame-aftale med kunderne, der køber bil og også benytter sig at tilbuddet om levering af ny bil.

Reklamesøjle i tre år

”Vi giver kunderne en fantastisk mulighed for at gøre en god handel samtidig med at vi køber os til reklameplads på den medfølgende bil i en 3-årig periode”, siger Carsten Færge.

Sejlerliv i Randers udstiller flere både i forskellige farver og man har samtidig lejlighed til at prøvekøre Renault Twingo i kampagne-perioden.

Sejlerliv holder i marts og april måned ekstra-ordinært åbent lørdag og søndag og hvor forskellige skrog-farvede både vil være opstillet.

Ligeledes vil der være lejlighed til at prøvekøre en Renault Twingo 1,2.

content-loader
content-loader
content-loader