Gå til hoved-indhold
Team Wibroe kæmper på vandet ud for Calpe, Spanien.Kapsejlads
Team Wibroe kæmper på vandet ud for Calpe, Spanien. Foto: Jesús Renedo, sailingstock.com

Vores bankende naive drengehjerter

Wibroe-holdet skriver igen oplagt. Nu skal Skovshoved-drengene sejle om at blive nummer fem i dag i Spanien i Grade One-stævne i matchrace.

Af Troels Lykke |

Team Wibroe skriver fra Spanien:

Vi endte på en meget tilfredsstillende 5. plads efter den indledende alle-mod-alle runde.

Herefter skulle vi sejle kvartfinale mod sidste års vinder, svenske Bjørn Hansen med danskeren Rasmus Køstner om bord. Vinden var let og meget springende, hvilket lagde op til nogle tætte, intense sejladser.

Og det må man f... sige de blev. Hold nu op, hvor var det spændende, til tider alt for spændende til vores små bankende naive drengehjerter.

Indrømmet - de sejlede flot

Der var et hav(!) af lead changes, men desværre var det altså oftest Bjørns stævn der var forrest når vi krydsede mållinjen. Indrømmet, de sejlede flot og måske en lille smule flottere end os. Så fair play. Men det var da bestemt ikke uden kamp. Suk.

En stor trøst er, at vi har fået skudt sæsonen rigtig godt igang, og vores måde at sejle båden på tegner rigtig lovende for resten af sæsonen. I dag

 skal vi, hvis vinden tillader det, sejle placeringsrace fra 5-8. pladsen. Vi var seated 9, så alt herfra betragtes på en måde som en sejr. Selvom vi var oppe og smage på en plads i semifinalen.

Farvel og tjuhej

KH Phillip, Kvid, Hugge og Peter. Og Hugge!

content-loader
content-loader
content-loader