Gå til hoved-indhold
Så meget blæste det forleden ved 505-VM. Foto: Mick Anderson / SAILINGPIX.DKKapsejlads
Så meget blæste det forleden ved 505-VM. Her ses Bojsen-Møller. Foto: Mick Anderson / SAILINGPIX.DK

Bojsen-Møller på sølvplads i Kaløvig

mens tyske Wolfgang Hunger og Julien Kleiner strammer grebet om SAP 505 VM med 1. og 2. plads i søndagens letvinds-sejladser med Bojsen-Møller Sails. "Vi laver hurtigere sejl til kunderne," joker Jacob Bojsen-Møller. Se video.

Af Troels Lykke |

Hunger og Kleiner har vundet en sejlads hver dag ved VM i 505 jolle og det er mere end Jørgen og Jacob Bojsen Møller kan prale af ud for Kaløvig.

Hellerup-sejlerne tog i søndagens sejladser en 2. og 3. plads og har 11 strafpoint, mens de skrappe tyskere kun har 5 point i front i feltet på 126 både.

Men på en måde er Bojsen-Møller i front, da de førende tyskere bruger Bojsen-Møller Sails, som gasten Jacob Bojsen-Møller har designet.

Og Hunger og Kleiner skiftede netop til et dybere storsejl i den lette vind i søndagens sejladser.

"Og vi følte os hurtige," siger Hunger.

Bojsen-Møller: Hurtigere sejl til kunderne

Jacob Bojsen-Møller jokede på havnen i Kaløvig og fortalte at han lavede hurtigere sejl til sine kunder end til ham selv.

Bojsen-Møller forklarer:

"På kryds er vi ok., men på lææns er tyskerne lidt hurtigere. I aften vil vi studere noget video fra vores coach, Peter Hansen. Vi lærer måske kun små ting, men måske er det vigtige ting," siger han i en pressemeddelelse fra Sejlunionen.

I dag er der hviledag efter fem sejladser for sejlerne fra 11 lande.

Saugman og Ramsbæk vandt sejlads

Jan Saugman og Morten Ramsbæk, tidligere danske verdensmestre fra 2007, fik en katastrofal start på VM, da de ifølge minbaad.dks oplysninger knækkede deres mast på førstedagen og udgik af to sejladser.

Men i går satte de en 6. og 1. plads i skabet, men er stadig kun på en samlet 41. plads.

"Efter en første dårlig dag har vi besluttet at vinde individuelle sejladser, som i et Tour de France løb," siger Ramsbæk.

Resultater

Billeder

content-loader
content-loader
content-loader