Gå til hoved-indhold
Foto: Subzero Images/WMRTDiverse
Helt tæt – fra dag 1 imod Ben Ainslie. Foto: Subzero Images/WMRT

Radich tager fem sejre i træk i Malaysia

Trods springende vind, kraftig strøm og knalddygtige modstandere så rykkede Jesper Radich i Monsoon Cup, godt hjulpet af taktiker Rasmus Køstner. Radich kaldes for dark horse. Web-tv.

Af Troels Lykke |

Jesper Radich skriver på www.jesperradich.dk fra Monsoon Cup i Malaysia.

Efter en lidt irriterende start på stævne igår, kom vi rigtigt stærkt igen idag med en ren serie på 5-0. Dette bringer vores samlede score 5-2 og dermed for fuld styrke tilbage i spillet om de vigtige 8 pladser i kvartfinalen.

Der var ellers atter  springende vind, kraftig strøm og knalddygtige modstandere på menuen. Derfor var der ikke pga lettere modstand, at vi fik vendt kajakken – sådan rent resultatmæssigt.

Mine starter var lidt en blandet landhandel, hvor et par stykker gav os en føring fra start til mål, og andre satte os i forfølger positionen.

Heldigvis var hele holdet knivskabt idag – især Rasmus Køstner – der virkelig havde god fornemmelse for at læse de svære forhold.

Så med gode manøvrer, fin fart, god vindstrategi og da også et par mindre småfejl fra modstanderne, lykkedes det os hele 3 gange at vende spillet, og tage føringen.

Men det er helt tæt derude, og vi skal gerne have 2 af de 4 næste point i hus, for at sikre os en plads i kvartfinalen.

Husk at se med online hos www.wmrt.com. Deres tv-live dækning er helt fænomenal.

Der er rigtige dygtige kommentatorer, grafik der viser forspring og afstande i realtime og som noget nyt er det ekspert analyse efter sejladserne, hvor der bliver vist præcist, hvordan en sejr kom i hus, og hvor de afgørende momenter var.

Dette både i billeder og grafik. Helt super, synes jeg!

Over and out

Jesper

content-loader
content-loader
content-loader