Gå til hoved-indhold
Kronprinsen under Palby Fyn Cup med blandt andet Hestbæk, Helveg, Palm. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Kronprinsen under Palby Fyn Cup med blandt andet Palm, Hestbæk og Helveg. Foto: Troels Lykke

Flere læser minbaad.dk

Næsten 20.000 sejlere læser nu minbaad.dk, et site for kapsejleren, der også er til tursejlads. Big Boat og Palby Fyn Cup hitter, mens få vil læse om OL-sejlerne.

Af Troels Lykke |

Flere og flere danske, norske og svenske sejlere kender til minbaad.dk, der på det seneste er fremhævet af Journalisten, som et site på vej.

For ifølge vores tal fra Google Analytics så har minbaad.dk den seneste måned 19.622 unikke læsere, mens besøgstallet er på 71.245 læsere.

Således har minbaad.dk øget det unikke læsertal med 2600 under Big Boat Challenge og Palby Fyn Cup. For det er netop her vores kernelæsere findes.

Få klik på OL-sejlere

Som også er nævnt i Redaktøren blog, så kan vi se at kølbådsejlads, men også almindelig jollesejlads er godt læst på minbaad.dk, mens de danske OL-sejlere ligger helt i bunden, hvad interesse angår.

Det skyldes muligvis fordi, at vi kun bringer Sejlunionens politisk korrekte pressemeddelelser, der i øvrigt er fint skrevet af Christian Borch. Vi vil naturligvis selv prøve at få mere fat i OL-sejlerne og finde ud af om vi kan få læserne til at interessere sig mere for OL-sejlads.

Idéer til artikler

Har du en artiklidéer til minbaad.dk, så skriv endelig en kommentar. Senest er journalisten Katrine Bertelsen ansat på minbaad.dk, hun vil også gerne høre fra læserne.

Troels Lykke

content-loader
content-loader
content-loader