Gå til hoved-indhold
Mark Hestbæk og Dagmar Lykke var med i Både i Bella og havde det sjovt. Foto: Troels LykkeKort Nyt
Mark Hestbæk og Dagmar Lykke var med i Både i Bella og havde det sjovt, men maden er lidt dyr, fandt de voksne ud af. En sandwich koster 50 kr. Foto: Troels Lykke

Masser af plads i Bella

I går var der kun 1509 besøgende til Både i Bella mellem klokken 13 og 19. Men flere udstillere har alligevel et godt salg. 13.697 var på besøg lørdag og søndag.

Af Troels Lykke |

Palby Marine har ifølge vores oplysninger meldt om at deres udstillere har et godt salg, så meget at der efterfølgende måtte anskaffes ekstra udstyr.

Og sandt og sige så er der virkelige også mange tilbud på udstyr, der er helt ned på 70 procent i rabat.

Også bådforhandlere melder om udstyr, herunder Marineparken, der har solgt godt med Hanse Yachts er vores melding.

"Men også mange andre har haft et godt salg, selvom der er lidt færre besøgende indtil videre, men den første weekend er der som regel færre besøgende end der plejer," forklarer udstillingschef Bo Rasmussen vi mødte i går aftes, da udstillingen sluttede kl. 19.

13.697 besøgende i weekenden

Her hørte vi at der havde været 1509 besøgende på en mandag, mens der i weekenden om lørdagen var omtrent 8.000 besøgende og 6000 om søndagen.

Mere præcist er tallet for weekenden 13.697, hvilket er 2000 færre gæster end i første weekend i 2008.

Også Seway Travel fra Ebeltoft, der lejer både ud i Danmark og hele verden, melder om et fantastisk salg, fortalte Niels Kjeldsen i går aftes.

Så måske er folk begyndt at bruge penge igen? Vi krydser fingre for en bådbranche, der måske snart kan ånde lettet op.

Ive: Det kan kun gå frem nu

Danboats formand Lars Ive, sagde i lørdags til Politiken at nu var bunden nået i virksomhederne, så nu kunne det kun gå frem.

Vi ses på Bella? Der er åbent hele ugen fra 13 til 19 og 10 til 18 lørdag og søndag.

Bavaria har rigtigt mange både med i Bella Center.

Matchrace-gasten Joan og skipperen Camilla Ulrikkeholm hjalp til på Henri Lloyds kæmpe stand, hvor der er tilbud. Salget er gået forrygende siger Henri Lloyds Mads Bruun-Larsen til minbaad.dk

baadeibella.dk

content-loader
content-loader
content-loader