Gå til hoved-indhold
Ved ved ikke om det lige er Emma Mærsk, som Dragerne lige nu sejler på, men det var i hvert fald et af deres container-skibe.Kapsejlads
Ved ved ikke om det lige er Emma Mærsk, som Dragerne lige nu sejler på, men det var i hvert fald et af deres container-skibe.

Fem danske Drager er nu på de syv have

I januar er der VM i Drage i Australien og Pehrsson, Berg, Christensen, Schønherr og Bandolowski har sendt deres både med Mærsk. Vi følger sejlerne frem mod VM.

Af Troels Lykke |

De fire danske Drager er snart i Melbourne, hvor der sejles fra 9. januar, små to uger før Caroline Wozniacki spiller i samme by.

De danske skippere Søren Pehersson, Frank Berg, Jens Christensen, Jørgen Schønherr og Valdemar Bandolowski afleverede deres både i Københavns Havn, hvorefter de blev sendt til Århus Havn.

Bådene blev sat i en ekstra høj container, så masterne kunne blive på bådene, fortæller Frank Berg i dag til minbaad.dk.

"Vi fik god rabat af Mærsk ellers havde det kostet os en formue, at sende bådene derned, jeg har sendt min glasfiber-Drage DEN 266, My-Way, den kan tåle at stå i en container på havnen i Melbourne i 50 graders varme, det ville min Drage i træ ikke kunne tåle," siger Frank Berg.

Skal tabe 20 kilo

Frank Berg skal sejle med sin trofaste gast Søren Kästel og den tidligere Finnjolle-haj Søren Holm. De træner nu i Hellerup op mod VM hver weekend med de øvrige Drage-hold.

Holdet skal tabe 15-20 kilo til sammen for at kunne vejes ind og derfor kører de hårdt på med fitness og kostplaner. 

Den femte danske skipper ved VM bliver Lars Hendriksen, der skal styre en ukrainsk båd.

www.dragonworlds2011.com.au

Der er 25 til 30 graders varme, når der sejles i Melbourne. Tag sejlertøj med, men forvent at sejle i korte bukser, lyder det fra  Melbourne.

content-loader
content-loader
content-loader